Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra Zaklínač 1

Od: honzous* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám problémy s jednou pasáží z této hry, konkrétně porazit Magistra. Zkouším to pořád dokola už asi 3 dny a nejde mi to, tak jsem se rozhodl že si stáhnu trainer (když cheaty nejsou k dispozici). Jenže když spustím trainer a spustím hru tak bud hra spadne nebo trainer vůbec nefunguje. Poradili byste mi co s tím? Rád bych ji totiž dohrál až do konce, ale toto už mě přestává bavit poradte prosim :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alen
hodnocení

2x

No co jsem ce dočetl, tak se prý dá hrát za více typů lidí nebo jak a u tohoto je rada složitá. Dopuručuji ti přečíst si zákys zde zaklínač zákys tam si zadej tag "magistr"a vyjede ti to plný seznam problému s poražením magistra a i návody jak se ho pokusit porazit. Namátkou vybírám :1.Re: jak zabít Magistra?Taky jsem hrál na normal obtížnost a vzal jsem normální meč a střídal silný a skupinový útok a padnul jako nic.Možný je že máš bug a zkusil bych to spravit patchem,přeinstalací a když to nejde stáhni trainer a dej si nesmrtelnost a rozsekej ho!

2.Re: jak zabít Magistra?Jádro problému. Alzurův štít máš když odhalíš Javeda jako falešného detektiva. Pokud mu naletíš,štít má magistr. Jinak u meče by měl být nejsilnější skupinový styl,tak ho vyzkoušej.

3.Re: jak zabít Magistra?Mě se podařilo ovládnout znamením Kimimoru a ta ho sama dorazila.Byl proti ní celkem bezmocný.

honzous*
hodnocení

Ale nevíš jak sprovoznit cheaty (trainer)?

alen

Kolik si zkoušel těch trainerů? Jakou máš verzi traineru a jakou hry? Kde máš trainer nakopírován? Pokud je jiná verze traineru než je verze hry, tak proto ten trainer nemusí jít. Mimochodem také existuje trainer i na DEMO verzi hry.

doplněno 28.05.15 16:31:

Také zde je plno trainerů napočítal jsem jich 19 jsou na různé verze.

joudic*

musis zjistit jakou mas verzi hry a podle toho si stahnout trainer, neni to tak, ze pujde kazdy... i podvadeni da leckdy zabrat ..

m0001.gamecopyworld.com/...

m0001.gamecopyworld.com/...

honzous*
hodnocení

Verze: Zaklínač: Rozšířená edice verze 1.5

joudic*

tak viz muj druhy odkaz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]