Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi prosím. Měla jsem internet od Vodafonu, který jsem obdržela s novým číslem. Protože mi nešel otevřít formulář mimo vesnici a město,který k mé práci potřebuji v terénu, obrátila jsem se na pobočku. Tam mi bylo sděleno, že můj tel. podporuje 3G a abych si pořídila tablet, který podporuje 4G a turbo internet. Mám stejný problém, že mimo město a vesnice nemohu při jízdě autem pracovat na tabletu. Neřídím a tak potřebuji vyplňovat a odesílat ke schválení formuláře.Nejen mimo město,ale překvapilo mě, že např. i v Č. Budějovicích místama je signál H. Při nižším signálu se mi formulář sekne a já pak musím čekat na signál kde mi funguje internet a znovu vše musím vyplňovat. Např. pracovně dostanu zakázku kterou musím do 10min. odkliknout, žejsem ji přijala a pokud se mi to nepodaří, přijdu o ni. Nepotřebuji turbo internet a tablet musím splácet, protože jsem vázaná 2letou smlouvou. Jsem vázaná i na dva roky platit turbo internet. Na pobočce mi bylo sděleno, když jsem přišla reklamovat službu internetu, že mám napsat reklamační protokol na netu.A proto se obracím na vás,abych věděla, jak správně reklamovat, abych tuto službu vypověděla bez poplatků a sankcí. Děkuji, Iveta
Já Vám sice nepomohu...
Nicméně jsem s Vámi zajedno v tom, že Vodafone má neskutečně špatný signál jak na data, tak na hlasové služby...a to bohužel nejen "na vesnici", ale i ve větších městech. Čím je to způsobeno netuším, nicméně dlouhou dobu se situace nezlepšuje. Pokud to vodafone nebude urychleně řešit, páchá dobrovolnou "asistovanou" sebevraždu.
Já s daty a hlasovými službami větší problémy nemívám, ale to jejich udávané pokrytí 4G jsem v údajně pokrytém místě mého bydliště jejich signálem ještě neviděl . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.