Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Office 2013 - vypnutí synchronizace

Od: lukastei odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s MS Officem 2013. Mám ho nainstalovaný ve svém firemním notebooku, kde se připojuji k internetu pomocí přes usb internet. Na firemním internetu mám omezení stažených dat 2 GB za měsíc, což je samo o sobě málo. Teď jsem si nainstalovat office 2013 a ten když zapnu, tak mi dole ve stavovém řádku píše, že se synchronizuje pošta. Tahle synchronizace mi vezme třeba i 1 GB za hodinu. Už jsem to zkoušel připojit na wifi, kde proběhla celá synchronizace a bylo vše ok, ale po třech dnech mi to udělalo zase, přitom mi nechodí nějaké velké množství pošty. Nevíte co se s tím dá udělat? Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

how
hodnocení

0x

Jak jste zjistil, že se něco synchronizuje - resp. co konkrétně? Jaká ikona ve stavovém řádku se zobrazí, který stavový řádek máte na mysli?

lukastei
hodnocení

Bud se synchronizuje doručená nebo odeslaná pošta.

Office 2013 - vypnutí synchronizace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]