Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Když jsem koupil notbuk tak byl chráněný programem proti virum atd. Ted mne to stále upozornujě že si mám program koupit že počítač již není chráněný že je brána firewalli vypnutá. Jaký program si stáhnout do počítače zdarma aby byl opět chráněn proti virum? Děkuji.
Dobrý den, největší ohrožení PC je ze strany uživatele. Je to jeho chováním na internetu nebo instalováním různých "blbin"do PC. Firewall si můžete opět zapnout a pokud máte potřebu antiviru, tak volte nějaký bezplatný - např. Comodo. Zdravím!
P.S. A nespouštějte dva antiviry zároveň nebo bude OS pomalý.
Ano, ano! S tím co píše Ben ohledně "ohrožení" naprosto souhlasím. Největší pohromou počítačů jsou prsty majitele. Vím, o čem mluvím...A to do toho ani nemusím úmyslně instalovat žádné hry, ani jiné blbiny. Stačí když čumím do obrazovky a nechtěně klepnu na nějaké tlačítko a všechno je rázem jinak, jenomže já vůbec nevím kam jsem to klepla, tak to pak ani nedokážu vysvětlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.