Nejste přihlášen/a.
Při otevření prohlížeče IE 11 mám jako domovskou str. seznam.cz. Po zadání jakéhokoliv požadavku se nezačou tyto stránky ani načítat. Zkusil jsem zadat požadavek do adresního řádku a odtud se stránky normálně otevřou. Ze stránky seznam.cz i jiných jako takových nelze vyhledávat.Jediný prohlížeč, který reaguje normálně je Google. Nevíte co s tím. V ostatních prohlížečích jako Mozilla a Google vše funguje normálně.Díky za pomoc.
Dobrý den, musíme si ujasnit pojem prohlížeč a pojem vyhledávač. Takže, Vám zřejmě v prohlížeči IE nefunguje vyhledávání ve vyhledávači Seznam. V prohlížečích Firefox a Google Chrome vyhledávání funguje. Zkuste v prohlížeči IE (v jeho nastavení) vymazat cookies a mezipaměť a vyhledávač Seznam znovu načíst. Možná by mohlo stačit, až budete na stránce Seznamu, zmáčknout 2x klávesu F5 a potom vyzkoušet vyhledávání. Zdravím!
doplněno 27.05.15 11:17:Chyba bude někde v nastavení IE. Ovšem, dobře si nastavit IE je poměrně komplikované.
Může to být např. tím, že pro Seznam nejsou povolené cookies nebo nějaké jiné omezení provozu v IE. Já bych si dal jako úvodní stránku Google (který funguje), protože tam toho stejně vyhledáte daleko více než na Seznamu, zkusil se dostat na Seznam přes Google nebo Seznam otevírat ve Firefoxu či Google Chrome.
Díky za upřesnění. Vymazání cookies a historie prohlížení v prohlížeči IE nepomohlo.Stejně tak i klávesa F5. Jak jsem už psal ve vyhledávači google vše funguje.Ve vyhledávači seznam.cz se jen dole zobrazí "webová stránka neodpovídá".Pokud zadám požadované do adresního řádku nahoře-vše funguje.
doplněno 27.05.15 12:07:Celkem souhlasím, potože IE téměř nepoužívám.Jen jsem si toho dnes náhodou všiml, tak jsem chtěl tu chybu odstranit.
doplněno 27.05.15 19:12:Vyřešeno obnovením IE do výchozího nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.