Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube - jak dostat videa na mobil

Od: mikolangelo* odpovědí: 11 změna:

Čauky poradte jak se dá stáhnout z youtobe nějaká ukázka na mobil . . prosím poradte

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pauli975
hodnocení

0x

Podívej se sem, a jestli to potřebuješ na mobl, tak si pak stáhni nějákej program na převod do 3gp ...

http://www.skudci.com/youtube-downloader-stahovani-z-youtube-com

mikolangelo*
hodnocení

já bych to potřeboval stáhnout na plochu jen a pak si to přes kábel dam do mobilu ale já to chci stáhnout na plochu . .

Tak si jako cíl downloadu jed v PC Plochu a máš to tam. V tom přeci není problém.

mikolangelo*
hodnocení

jenze když to klasicky uložím tak mi to pak v mobilu ukáže internetovou stránku . .

Všaknahoře ti bylo psáno, že k tomu máš použít program, že to nejde přímo.

mikolangelo*
hodnocení

Doenload mimo link . .

mikolangelo*
hodnocení

C:Documents and SettingsLukášPlochawatch.htm tohle je to co bych chtěl stáhnout nechtělo by se někomu toto stáhnout a poslat mi to přes icq ale musí to jít přehrát v mobilu (musím tam být video a zvuk . .)

mikolangelo*
21.09.08 18:15
hodnocení

sry

Tady máš ještě jeden naprosto čerstvý návod na stažení videí:

jnp.zive.cz/...

vojtahavel*
hodnocení

0x

Na stažení videa použij save2pc a pro konverzi videa do mobilu použij stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]