Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemám zrovna nějak našlapaný herní počítač, ale vždycky mi stačil i na složitější hry při plné grafice, mám ho už 3 roky, a teď jsem začal zpozorovávat problémy. První rok běžel jak po másle, občas se zadrhával když ve hrách byl oheň nebo třeba pršelo, jinak vše ok. Pak, po roku používání se to ze dne na den stále stupňovalo, hry, které ještě před měsícem bylo naprosto v pořádku se staly nehratelnými. Celý jsem jej vrátil tedy do továrního nastavení, a vše se vrátilo do normálu, byl zase rychlý. Jenže nyní ho už mám 3 roky, asi před měsícem jsem byl nucen to opakovat vrátil ho do továrního nastavení, ale hrám to už nepomohlo, jsou stejně pomalé, jako před tím. Nejčastěji hraju hry jako Tera Online, Age Of Heroes, Blade & Soul, hry jako Black Desert, God Slayer nebo třeba Moonlight Blade už skoro vůbec nerozjedu... Hraju tedy převážně MMO, internetové připojení mám rychlé, tím to není.
Existuje něco, čím bych mohl počítač opět zrychlit? Co by ste udělali vy, nebo co děláte vy, když se vám zpomalí? Jsou nějaké speciální programy? Děkuji za rady ._.
doplněno 27.05.15 01:41:Tak jsem udělal vše, co jste mi poradili, bohužel je stále pomalý. Prosím, neporadil by mi ještě někdo? Cokoliv? Jak udržujete vy své počítače stále rychlé?
No já nevím ale mně osobně CCleaner moc nepomáhá a přitom s ním ,,čistím" každý ráno než otevřu prohlížeče a i když sem nedávno (asi před měsícem a půl) prodělal přeinstalaci windows 7 a mám v kompu 7gb ram tak se internet seká, přerušuje se mi samo od sebe stahování a podobný věci.
To určitě ne, internet máme již několik let stále stejný. Navíc na vypůjčeném herním ntb mi to šlapalo jak po másle, vůbec žádné zasekávání nebo lágy - a hry co nejsou MMO nebo jsou nezávyslé na internetu mi dělají stejné problémy (Třeba Witcher, Diablo, Watch Dogs nebo nové GTA) Něco je prostě s tímhle mým počítačem ale nedokážu pochopit co. A kupovat si každé dva roky nový počítač (nebo jetě v kratším čase) mi příjde jako docela volovina, no ne? Páni, já jsem zoufalý...
Ale je to možné? Mám pořád stejnou grafickou kartu, která mi krásně šlapala ještě před necelým půlrokem, na stejných hrách. A teď když hraju ty samé hry, prostě to nejde. Takže by to mohl být jí? Často jí čistím. Co se s ní tedy mohlo stát?
Děkuji všem za rady, ccleaner používám a vůbec mi to nepomáhá, pokaždé to najde jen minimum věcí. S Deflagglerem to samé. Ale i tak, děkuji za snahu. Nenapadá vás ještě něco jiného?
Může to být věc HW - pořádně pročistit vysavačem, přepastovat čip...
Může to být virem - projet antivirem, pak ještě jiným - ESETon-line
Může to být chybou v OS - pokud nepomůže čištění a není vir, zkuste obnovení dat nebo zálohovat a vše nově nainstalovat po formátu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.