Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omylem jsem si odinstalovala funkční KN Player. Na Stahuj.cz jsem našla jednu verzi pro Window 7 , stáhla ji, ale nejde mi zvuk. Neví někdo, co s tím? Mikrofon mám funkční. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, KMPlayer je přehrávač. Otevřete video a měl by být vidět obraz a slyšet zvuk.
K čemu tam potřebujete mikrofon? Udělala jste jako první nastavení programu? Nejde tam zvuk u žádného videa nebo pouze u jednoho? Zdravím!
doplněno 26.05.15 13:56:Zřejmě to děláte tak, že si na soubor videa klepnete pravým myšítkem a tam hledáte volbu přehrát. Případně tu volbu hledáte někde jinde. Zkuste normálně spustit program KMPlayer a v něm si soubor videa otevřte a přehrajte. A věnujte pozornost nastavení programu. Pokud jinde zvuk funguje, tak bude chyba někde v tom KMPlayeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.