Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Star trek TNG ke stažení/online

Od: asad odpovědí: 18 změna:
Nevíte o stránce, kde by byla 5 série nové generace, buš online nebo ke stažení, ale hlavně česky?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Uloz.to nebo torrenty, tam to je. V případě zájmu se mohu rozdělit o své zásoby.

asad
hodnocení

Právě tam jsem to nenašel, uložto končilo 4. sérií, torrenty s 5. sérií nebyli funkční. Byl bych rád, kdybyste se se mnou o vaše zásoby podělil, děkuji

Dneska už to nedám, ale zítra v noci bych to přenes ze svého serveru na ulož to. Chcete jen 5 sérii, nebo i šestou a sedmou?

asad
hodnocení

Dekuji, a stačí jen pátá serie, šestou a sedmou mám z torrentů.

Už to mám v rar souboru a posílám to na uloz.to, jen to bude chvilku trvat je toho skoro 10 GB Hdím sem pak link, cca 2 hodiny.

doplněno 30.05.15 12:08:

Tak trochu se zpožděním, ale je to tu.

uloz.to/...

asad
30.05.15 21:01
hodnocení

Děkuju :)
Není za co.
asad
hodnocení

počítač mi u dílů 1 - 7, 9 a 10 hlásí chybu, ty soubory jsou nějak poškozené

uloz.to/... chybné soubory. U mě šlapaly.

asad
hodnocení

u těch souborů jde jen audio, stejně jako v tom torrentu, a ty poškozené soubory byly 1,2,3,4,5,6,7,9,10 (1-7 je jedna až sedm) :)

Moment, jsou poškozené, nebo jde jen audio? Pokud jede audio, tak nemáš potřebné codeky. Možno vyřešit stažením codeků, ale osobně to řeším přes VLC player, případně přes Formatfactory codek změnit.
asad
hodnocení

V tom prvním raru jsou poškozené, v opravě jde jen audio. Ale jakto, že jen tyhle a ne všechny?

Asi jsem to vytáhl z druhé složky, kde je mám převedené do Xvid kodeků,aby mi to skousla televize, takže ještě jednou od 1 do sedmičky jo?

asad
hodnocení

Aha, od jedničky do sedmičky + díly 9 a 10
doplněno 02.06.15 18:41: Jestli tam dáte ty správné soubory, mohl byste to prosím rozdělit do 3 rar archivů, po 3 dílech, aby se mi to stahovalo rychleji?

uloz.to/... je to tam cčetně 11, ta mi nějak proběhla, ale o rozdělení jsem se dočetl až teď, takže je to zas v jednom. Kdyžtak použite FRD, to stahuje mnohem rychleji.

asad
hodnocení

Pořád jde jen audio a chyběly tam díly 9 a 10, díl 11 mám

Nevím, kde se stala chyba, už mám jen tu verzi s audio. Stačí dostáhnout all in one video codec a nebo přes format factory převést. Jinak nemohu sloužit. V oprava.rar a downloads.rar by všechny nefunkční měli být.

chica7
hodnocení

0x

Nějaké díly mám z ulozto a něco ze superbshare.com. Tam jsem stáhla hlavně TOS, ale z TNG by tam také mělo něco být. Je tam ale nutná registrace, ale je to zdarma. Jen nejde stahovat více souborů najednou. Kvalita je ale dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]