Uloz.to nebo torrenty, tam to je. V případě zájmu se mohu rozdělit o své zásoby.
asad
Právě tam jsem to nenašel, uložto končilo 4. sérií, torrenty s 5. sérií nebyli funkční. Byl bych rád, kdybyste se se mnou o vaše zásoby podělil, děkuji
Moment, jsou poškozené, nebo jde jen audio? Pokud jede audio, tak nemáš potřebné codeky. Možno vyřešit stažením codeků, ale osobně to řeším přes VLC player, případně přes Formatfactory codek změnit.
asad
V tom prvním raru jsou poškozené, v opravě jde jen audio. Ale jakto, že jen tyhle a ne všechny?
Asi jsem to vytáhl z druhé složky, kde je mám převedené do Xvid kodeků,aby mi to skousla televize, takže ještě jednou od 1 do sedmičky jo?
asad
Aha, od jedničky do sedmičky + díly 9 a 10 doplněno 02.06.15 18:41: Jestli tam dáte ty správné soubory, mohl byste to prosím rozdělit do 3 rar archivů, po 3 dílech, aby se mi to stahovalo rychleji?
uloz.to/... je to tam cčetně 11, ta mi nějak proběhla, ale o rozdělení jsem se dočetl až teď, takže je to zas v jednom. Kdyžtak použite FRD, to stahuje mnohem rychleji.
asad
Pořád jde jen audio a chyběly tam díly 9 a 10, díl 11 mám
Nevím, kde se stala chyba, už mám jen tu verzi s audio. Stačí dostáhnout all in one video codec a nebo přes format factory převést. Jinak nemohu sloužit. V oprava.rar a downloads.rar by všechny nefunkční měli být.
Nějaké díly mám z ulozto a něco ze superbshare.com. Tam jsem stáhla hlavně TOS, ale z TNG by tam také mělo něco být. Je tam ale nutná registrace, ale je to zdarma. Jen nejde stahovat více souborů najednou. Kvalita je ale dobrá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.