Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám telefon HTC one 500 desire. před týdnem mi telefon hodil chybu že com.android.phone přestal pracovat. Stačilo telefon párkrát restartovat a začalo to fungovat. Druhý den když jsem chtěl volat to tu chybu opět hodilo, opět jsem párkrát restartoval. Poté mi telefon necelý týden fungoval normálně. Včera večer se mi mobil z ničeho nic restartoval a chyba je tam furt, Xkrát jsem telefon restartvoal, i jsem ho resetoval. Furt to hází chybu.
Jestli s tím má někdo zkušenost, prosím o podrobný rady. Nějak moc tomu nerozumím. Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den,
zkuste najít ve vašem případě: com.android.phone ve správci aplikací (kde jsou všechny aplikace, včetně systémových) a vymažte u této aplikace data. Pokud ani to nepomůže, tak vraťte telefon do továrního nastavení.
Máte telefon pořád v záruce? Jakmile se chyba znovu vyskytne, udělejte screenshot, který pak použijte k vyřízení reklamace u prodejce. Pokud ne, můžete ještě zkusit provést ((wipe data/factory reset) a (wipe cache partition)) pomocí recovery menu. Nebo pak ještě nahrát STOCK ROM, pokud se v telefonech moc nevyznáte doporučil bych servis, takovým zásahem do telefonu jako nahrání ROMky můžete věci napravit a nebo si z telefonu udělát cihlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.