Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Com.andorid.phone přestal pracovat - HTC

Od: adamkuldan odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Mám telefon HTC one 500 desire. před týdnem mi telefon hodil chybu že com.android.phone přestal pracovat. Stačilo telefon párkrát restartovat a začalo to fungovat. Druhý den když jsem chtěl volat to tu chybu opět hodilo, opět jsem párkrát restartoval. Poté mi telefon necelý týden fungoval normálně. Včera večer se mi mobil z ničeho nic restartoval a chyba je tam furt, Xkrát jsem telefon restartvoal, i jsem ho resetoval. Furt to hází chybu.

Jestli s tím má někdo zkušenost, prosím o podrobný rady. Nějak moc tomu nerozumím. Předem děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

1x

Dobrý den,

zkuste najít ve vašem případě: com.android.phone ve správci aplikací (kde jsou všechny aplikace, včetně systémových) a vymažte u této aplikace data. Pokud ani to nepomůže, tak vraťte telefon do továrního nastavení.

adamkuldan
Zkousel jsem to tam hledat a neni to tam.
Do tovarniho nastaveni jsem telefon daval a stejne nic.
jokeer*

Máte telefon pořád v záruce? Jakmile se chyba znovu vyskytne, udělejte screenshot, který pak použijte k vyřízení reklamace u prodejce. Pokud ne, můžete ještě zkusit provést ((wipe data/factory reset) a (wipe cache partition)) pomocí recovery menu. Nebo pak ještě nahrát STOCK ROM, pokud se v telefonech moc nevyznáte doporučil bych servis, takovým zásahem do telefonu jako nahrání ROMky můžete věci napravit a nebo si z telefonu udělát cihlu.

adamkuldan

Ano, ještě je půl roku v záruce, rozhodně ho zkusím dát na reklamaci, jen se trochu bojím, že mi jí neuznají kvůli prasklému displeji. Jinak se screenshotem problém nebude, ta chyba tam skáče každý dvě vteřiny, nedá se ten telefon ani používat. Moc děkuju za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]