Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám si vybrat k narozeninám notebook, ale vůbec se nevyznám v technických parametrech. Mám si vybrat podle toho, na co ho budu používat a potom hledat podle procesoru, uhlopříčky, rozlišení, grafické karty, atd.. Pomohli byste mi poradit s parametry? Pokud by někdo měl čas a našel mi ho v Datartu, budu ráda. Budu ho používat hlavně na práci do školy, na fotky a často ho budu někam nosit... za rok určitě na vysokou. Kromě toho bych ho chtěla na hry a aby byly dobře vidět filmy. Nechci nějaký s tou nejlepší grafickou kartou, protože tam nebudu mít náročné hry (jen Battlefront 2 a Amnesii, tak aby to dobře běželo). Hlavně, aby se to nesekalo.
Prostě notebook na všechno, hlavně nějaký levnější.. do 15 000 Kč, nejlépe pokud by se cena pohybovala kolem 12 000 Kč. Nečekám zázraky, jen hledám ten nejlepší. Díky!
Ahoj, jestli můžu přispět svojí troškou do mlýna, zkus kouknout na tento článek: device.cz/... třeba získáš nějaký přehled, co čekat a požadovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.