Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook?

Od: chica7 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám si vybrat k narozeninám notebook, ale vůbec se nevyznám v technických parametrech. Mám si vybrat podle toho, na co ho budu používat a potom hledat podle procesoru, uhlopříčky, rozlišení, grafické karty, atd.. Pomohli byste mi poradit s parametry? Pokud by někdo měl čas a našel mi ho v Datartu, budu ráda. :) Budu ho používat hlavně na práci do školy, na fotky a často ho budu někam nosit... za rok určitě na vysokou. Kromě toho bych ho chtěla na hry a aby byly dobře vidět filmy. Nechci nějaký s tou nejlepší grafickou kartou, protože tam nebudu mít náročné hry (jen Battlefront 2 a Amnesii, tak aby to dobře běželo). Hlavně, aby se to nesekalo. *smich*Prostě notebook na všechno, hlavně nějaký levnější.. do 15 000 Kč, nejlépe pokud by se cena pohybovala kolem 12 000 Kč. Nečekám zázraky, jen hledám ten nejlepší. Díky! :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucies22
hodnocení

0x

Ahoj, jestli můžu přispět svojí troškou do mlýna, zkus kouknout na tento článek: device.cz/... třeba získáš nějaký přehled, co čekat a požadovat.

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.

V letácích jsou notebooky v akci .Třeba ze 14 tis. na 12 tis. apod.Nebo hledej na internetu u eshopů slevy.To se pak vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]