Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk ve wordu, jiný na jiném PC

Od: wordak odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevíte, kde může být problém, když jsem něco doma vytvořil ve wordu, uložil do staršího formátu 97-2003 a poslal emailem na jiný počítač, tam to vždy kolega otevře a ikdyž u mě je to pěkně na 1 A4 a ještě s rezervou, u něj je to tak 1 a čtvrt stránky.

Potřeboval bych, aby to otevřel a vytiskl úplně stejně jako já doma. Nevíte, kde může být problém? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

Myslím, že jediný formát, který se nezmění je PDF.

hodnocení

2x

asi bych zkusil nastavit v parametrech tisku - zvětšení/zmenšení - přizpůsobit rozměru papíru A4 - u různáchch tiskáren bývá tato možnost vyjádřena i jinak - např. na 1 list ,apod.

seelou*
hodnocení

0x
Nepoužíváš nějaký speciální font, který by kolega neměl?

wordak
hodnocení

zdravím,

font používám arial, tam problém není, ale nejde jen o zmenšení textu, je už tak dost malý a na těsno.

nejlépe zní to uložení do PDF, mě to ale tuhle nabídku nenabídne, nevíte jak to udělám? A otevře to pak i v tom starším wordu?

PDF neotvírá word, ale adobe reader, ten se dá volně stáhnout. Apro uložení do PDF je nejlepší si nainstalovat PDF tiskárnu. Jsou též zdarma a postupovat ve woru přest Ctrl+P (tisk)

wordak
hodnocení

Díky moc! Udělal jsem to přes to PDF :)

buss
hodnocení

0x

Není formátování, jak má být... mezerník a j.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]