Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8.1 - Chybí d3dx9_43.dll

Od: asiadel odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

přes torrenty jsem si stáhla na svůj windows 8.1 hru Life is Strange. Když jsem jí ale spustila poprvé, počítač mi hlásil chybu, už si přesně nepamatuji název, ale vím že to bylo podobné jako d3dx9_43.dll. Tak jsem si podle rad na internetu nainstalovala DLL-files Fixer a přes něho jsem to opravila. Po té jsem hru Life is Strange chtěla stáhnout znova, ale hlásí mi to, že tam chybí soubor d3dx9_43.dll. DLL-files Fixer jsem už ale na jeden soubor použila a na více nemohu, protože mám pouze zkušební verzi a na plnou nemám. Byla bych ráda za všechny rady, protože jsem opravdu zoufalá. :( Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud se to chybové hlášení ukáže až při instalaci nebo spouštění té hry, tak asi nemáte v PC DirectX (nebo máte jeho starší verzi). Nainstalujte si ho. Zdravím!

doplněno 25.05.15 08:34:

DirectX (a jeho správná verze) musí být v PC pro spuštění hry originální či stažené. Takže, v tomto případě nejde o chybu nebo crack ve stažené hře, ale stejný problém by nastal i s hrou originální.

stonek*
hodnocení

1x

Jakákoli rada je vlasně podporování v trestné činnosti. Vlastně neni: kupte si oficiální verzi hry s kterou bude dodané úplné řešení k instalaci a provozu...

iz*
hodnocení

1x

Jste zoufalá, že Vám nejde spustit kradenou hru.

Co až zjistíte, co všechno jste si spolu s nelegální hrou,

DLL-files-fixerem apod natáhla do PC ...

Zaplaťte si legální verzi hry a vše potřebné se nainstaluje

z legálníního instalačního souboru.

Jo jo, torrenty a cracky. Ty dokžou zamotat hlavu.

praivo*

Tohle se mi už stalo i u několika legálních her, není vždy na vině crack...

dante
hodnocení

0x

Pokud máte na počítač, který utáhne Win 8, tak máš i na hru/epizodu za 150Kč.

muve.cz/...

Pokud budeš pokračovat tak, jak jsi naznačila, počítač zaviruješ. Cena za stahování kreklých her "zdarma", je neúnosně vysoká. Na tvoji obranu, musím říct, že jsem nenalezl u téhle hry demo... často se stává, že hra, která vypadá božsky...nakonec "leží"v koutě. A ruku na srdce, kdo chce vyhazovat peníze z okna za nepoužívaný šunt..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]