Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit k internetu

Od: zwiki* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Máme doma router.Manželce najednou nejde připojit k intenetu.Jinak ji to do včerejška šlo.Mě to jde normálně.Čím to je? Děkuj za pomoc nebo radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to jsou jen obecné informace. Takže, máte stejného poskytovatele, stejný router a zřejmě dva PC. Připojení je drátem nebo vzduchem (ADSL nebo "wifina")? Je drát dobře připojený do PC i routeru? Není v tom nepřipojeném PC ve Správci zařízení nějaká chybová hláška? Zkusit znovu vyhledání "wifiny". Případně zkusit Obnovení systému v PC, který není připojen. Upřesněte informace a zda jde o PC nebo NTB. Zdravím!

doplněno 24.05.15 11:31:

Ano, zkuste nejdříve restart NTB a potom, když se nic nezmění, tak to Obnovení systému.

A zkontrolovat si kabel mezi NTB a routerem.

doplněno 24.05.15 12:50:

No, vidíte - stačilo restartovat NTB.

zwiki*
hodnocení

Síť vidí přeškrtlou.Žádná chybová hláška.Má notebook.Připojení je ADSL.

doplněno 24.05.15 12:18:

Router jsem restartoval...

Jako první bych zkusil restart..jak notasu, tak routeru.

hodnocení

0x

Pokud to vám jde a manželce ne, tak bude problém u ní. Na čem jí nejde přihlášení? Kabel, wifi? Pokud wifi, tak vidí síť?

daniel*
hodnocení

0x

vypněte a zapněte router - zní to jako hloupá rada ale router každému zařízení přidělí adresu - pokud přidělil zařízení špatnou tak mohl nastat problém a po restartu přidělí novou a problém je fuč.

zwiki*
hodnocení

RESTART notebooku pomohl.Mě to ani nenapadlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]