Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FullHD video - sekání obrazu a zvuku na PC

Od: ladik120* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně jedné věci. Když si chci na PC spustit jakékoli video ve FullHD kvalitě, tak se mi seká obraz a zvuk. V jednom případě mě zase nejde obraz, ale zvuk jde bez problému. Nevíte náhodou někdo, jaký program by byl na to nejlepší? Popř. jestli by pomohlo dát ho do jiného formátu? Popř. jiný nápad? :D Byl bych rád za každou odpověď :) Láďa

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Obavam se ze tvuj pocitac po strance hardwaru tohle nezvladne. Prevod by mel jit v jakemkoliv programu na to urcenem. Nedokazu nic poradit, nepouzivam. Ale pokud se to seka, je jasne ze FULL HD si v PC nepustis.

hodnocení

0x

Zdravím...jednoduše ti nestíhá PC...jediná rada...sleduj video v nižším rozlišení (HD)...nebo musíš vylepšit PC...:)

Dělá mi to taky... přitom nemám nejhorší sestavu (4 jádro; 4 GB RAM, 2 grafiky v SLI modu) a přitom nové hry mi jedou v pohodě.

Je zajímavé, že TV od Samsungu zvládá tyhle mkv soubory ve FullHD přehrávat naprosto v pohodě... *smich*

abc*
hodnocení

0x

Dobrý den,

v případě,že se vám seká video ve vysokém Full HD rozlišení může to být hned ze tří problémů.

1)Nesprávný (pomalý) prohlížeč.Celkem rychlé jsou Google Chrome a Mozilla Firefox.

2)Pomalé připojení k internetu. (V tomto případě je nutné kontaktovat vašeho poskytovatele a po případě si nechat zrychlit připojení-ovšem rychlejší připojení bývá vždy dražší,je také možné,pokud máte připojení omezeno určitým počtem dat ,že jste již zaplacená data -FUP vyčerpal,rychlost připojení může záviset také na stavu počasí)

3)Máte pomalý počítač (počítač zpomaluje historie inernetového prohlížeče a registry) .Pro zrychlení počítače osobně doporučuji bezplatnou verzi programu CCleaner.Tento program umí odstranit historii prohlížení,stahování a procházení ve vašem prohlížeči.Umí také odstranit registry.Tento program si můžete zdarma stáhnout na piriform.com/... .

Tazatel nikde nepíše o tom, že se jedná o videa přehrávaná on-line...

abc*

Ano,

ovšem v bodě 3 jsem se taky zmínil o tom,že je možné,že je počítač spomalen registry.

A pro případ,že se jedná o on-line video jsem uvedl,jak si poradit s pomalým videem na internetu.

ladik120*
hodnocení

ano, videa, nejsou prohlížena na internetu. Videa, která se mi sekají jsou natočená fotoaparátem olympus SH-25MR. Děkuji, zkusím ten programový čistič, uvidím co to provede, ale nedávám tomu moc velkou šanci. Dříve jsem měl v pc nainstalovaný program Format Factory, ale ten časem přestal převádět formáty, a výsledný převod na menší velikost HD měla velikost pár kb a 00:00 minut – (byl to jen úvodní záběr- dalo by se říct, že to vypadalo spíše jako fotka než video :D) a znova mě už program nejde nainstalovat, a pc mi píše že program je zavirovaný, at ho stahuji z jakýchkoli stránek :D fakt to nechápu

juldab*

Toto si pouze myslim. Tazatel má zasviněnej počítač, proto mu každej format factory hlásí že je zavirovanej . Pomohl by log z RSIT. A dále výpis fitru s jejich meritem(často a dost nesprávně nazývaných kodeky) Ten Lympus ukládá ve formátu motion JPG kterej je dost náročnej na pamět, takže v každým případě převíst do 264. A pslední moje doměnka abc je Bena

jdukolem

Aplikace se zásadně stahují z domovské stránky a ne z jakékoliv. V tomto případě odtud pcfreetime.com/...

Na nějaký čistič se vyprdni,je to jen placebo.

abc*

Dobrý den,

ten mnou uvedený odkaz odkazuje na oficiální stránky programu CCleaner.Nemusíte se bát,že stránka obsahuje například nějaké viry apod.To bych si ani v rámci podmínek serveru Poradte.cz nedovolil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]