Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost case

Od: blechta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

Mám jen malý dotaz. Chtěl bych se ujistit jesrli opravdu tato deska bude pasovat do této skříně.

Děkuji za pomoc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ta "bedna"je na desku iATX a ta deska je uATX. Ovšem dle odkazu, resp.

rozměrů je to stejné (jen názvy desky jsou různé). Takže, mělo by to pasovat. Zdravím!

P.S. uATX ( 24.5 cm x 24.5 cm ) en.wikipedia.org/...

doplněno 23.05.15 18:06:

Oprava: "bedna"je pro mATX a deska je uATX (což je jen jiný název, ale rozměry stejné).

doplněno 25.05.15 07:52:

Nemáte zač.

ctenar*

mATX a µATX je to samé, jen je tam místo "mikro" použito řecké písmeno "mí" ( µ ), tak, jak je správně podle předpon metrické soustavy SI.

hodnocení

Děkuji za odpověď, já jsem si dodnes mysel, že mATX je miniATX *smich*. Díky za odpovědi!.

ctenar*

Těžko věřit, že tento rozměr byl představen již před 17,5 lety (prosinec 1997) !

hodnocení

Jak pro koho ;), měl jsem pár "archaických" desek s takto miniaturními rozměry, Pentium II, III apod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]