Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Access - svislé zarovnání

Od: elisa24® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jak se prosím zarovnává text v poli formuláře accessu svisle? Našla jsem je vodorovné zarovnání (align). Moc děkuji

Access - svislé zarovnání

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nemám tento program, ale toto jsem vyčetl v návodu, tak to zkuste. Musíte vyvolat dialogové okénko Formát buněk (doufám, že víte jak). V tom okénku je na záložce Zarovnání ta možnost nastavit si zarovnání vodorovně i svisle. Zkuste si to, jestli to půjde.

Zdravím!

doplněno 24.05.15 11:16:

Zkuste v oblasti Panelu nástrojů kliknout pravým "myšítkem". Měl by se zobrazit seznam dostupných panelů - tam by se mohl ten panel Formát nacházet. Možná ho nemáte jen viditelný. Pokud tam bude, tak si ho vyberte.

hodnocení

Děkuji, na tento návod jsem také narazila, ale mám 2013 a toto je pro starší verzi. V nabídce tam formát buněk vůbec nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]