Nejste přihlášen/a.
Ahoj,na tagování hudby (přidání obalu atd.) používám MP3tag a jsem spokojen. Chci se zeptat jaký druhy obalu musím nastavit, aby mi pak telefon v aplikaci Google Music zobrazil k interpretovi jeho obrázek? Předem říkám že artist jsem vyzkoušel a ten nefungoval. Tak budu rád za rady, díky.
Dobrý den, obecně - většinou se nastavuje Front Cover. To je obrázek obalu CD. Zkuste to takto. Tam by neměl být problém, protože by obrázek měl být vždy. Zdravím!
doplněno 23.05.15 10:12:No, já si myslím, že je nutné pro zobrazení obrázku, aby tam byl nějaký takový k dispozici.
A když tam máte např. volbu zobrazit si obrázek textaře (nebo textu) a bude to písnička poměrně neznámá, tak tam asi obrázek nebude a nic se nezobrazí. Také by se muselo hlídat, jestli jde o jednotlivce (zpěváka či zpěvačku) nebo celou skupinu. Řekl bych, že se zobrazí jen to, co tam je k dispozici. A ten obal CD je docela jistota.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.