Nejste přihlášen/a.
Zdravim, poradte mi prosím co je v monitoru špatně když zhruba 5 vteřin po zapnutí zobrazuje, a pak ztmavne. Po vypnutí a zapnutí tlačítkem se to opakuje, monitor mám rozdělaný, elektrolity josu ok.
Pravděpodobně jsou v háji trubice. Berou větší proud než mají, a hlídací obvod je po chvíli odpojí. Nebo trafa, ale to není moc pravděpodobné.
Taky mě to napadlo, protože se vypne jenom podsvícení (obraz trochu vidět je) a také monitor trochu píská když je zaplé podsvícení (nejspíš jak berou moc proudu) . Nevíte jak se to dá opravit? Jdou vyměnit jenom ty trubice nebo se musí měnit celý displej? Díky
doplněno 22.05.15 19:04:Myslíte že se trubice budou muset vyměnit, nebo budou stačit opravit?
To bude pravděpodobně spíše závada napájecího zdroje pro ty trubice... To pískání by mohl způsobovat vadný tranzistor...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.