Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Harddisk SATA

Od: pejo® odpovědí: 6 změna:

Mám starší desku GIGABYTE a ta má SATA2 konektory. Mám jich 6. Foto posílám. Při startu nebo restartu se harddisk rozpozná. V kompu mám dva disky SATA3. Za běhu systému připojím třetí a to nejde. Systém ho nevidí. Uvidí ho až po restartu kompu. Není na to nějaký fígl? Nechci kvůl tomu restartovat. Děkuji za odpověď.

Harddisk SATA

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Figl je ten, ze pri zapnutem PC lze bezpecne pripojit pouze zarizeni USB. OS si pri startu osaha vsechna zarizeni a podle toho se nastavi. Co tam pri startu neni, s tim pracovat neumi.
hodnocení

Aha, to jsem nevěděl. USB harddisky pracujou. Děkuji.

kangaroo*
hodnocení

1x

Kupte si USB redukci pro SATA disky nebo SATA rámeček. Taky záleží jaký OS je nainstalován.

hodnocení

Jak ta redukce USB vypadá? OS mám starší a to legální XP. V budoucnu přejdu na sedmičky. Osmičky nechci. Desítky budou na podzim a nebudou pro každého zdarma. Rámeček nechci. Je pro 3,5" disky?

case

satacase.com/...

Najdeš toho víc na 2,5 3,5 USB 2 USB 3

alza.cz/...

doplněno 22.05.15 15:53:

Nebo na všechny disky I IDE

aliexpress.com/...

hodnocení

0x

redukce sata to USB - např. alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]