Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalované Windows ale bez ovladače

Od: hermanmarek odpovědí: 11 změna:
Instaloval jsem Windows (kopii) do nového PC, ale jaksi postrádám ovladač na síťovou kartu. Jak zjistíme jaky mám stáhnout? A kde? Pomůže reinstalace z originálního CD Windows?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Reinstal z originální placky nepomůže. Jaký Wokna instaluješ? Sedmičky mě zatím pokaždý ovladače na sítovku nainstalovali.

Jinak existují programy na zjištění HW, třeba Everest a ten ti zjistí, jakou sítovku máš.

hermanmarek
hodnocení

Instaloval jsem 64 Home premium jinak ten everest jsem stáhl a nic mi to k síťové kartě nenapsal o.
hermanmarek
hodnocení

Jinak mám desku ASUS a na ni integrovanou sitovku
beri49*

A instalačku k chipsetu (tj. s ovladači k základní desce) máš? Tak ji tam strč.

hermanmarek
hodnocení

Nemám... Koupil jsem ho přes alzu. A nic mi nedaly.

Nedostal jsi žádný CD? Opravdu? Na základní desku, na grafiku? Pokud ne, tak si to ze stránek výrobce stáhni. Žádný problém.

hermanmarek
hodnocení

Vůbec žádný, grafiku jsem koupil novou k ty mám, ale jinak nic. Ze stránek výrobce bych to stáhl kdyby to šlo. Mám tento PC. m.alza.cz/...
jdukolem

Vždyť na tom odkazu co uvádíš je odkaz přímo na ASUS !

doplněno 21.05.15 21:07:

Proklikáš se sem asus.com/...

hermanmarek
hodnocení

A k čemu mi to je? Nemají tam možnost stahování ovladačů jako například u NVIDIA.
hermanmarek
hodnocení

:-D :D :D OK dík.

Ale mají, jen to neumíš. Vybereš si tvůj systém a pak uvidíš další výběr komponent, tam si zvolíš co potřebuješ a stahuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]