Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu v Recoveru disk D?

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, potřebuji obnovit data ( fotky) a nevím jak začít v programu Recover.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vidíte disk D v počítači? Pokud detekuje kartu PC pod nějakým písmenem jako úložiště, musí ji ukázat i Recovery..

doplněno 21.05.15 13:56:

technet.idnes.cz/...

nebo RECUVA je podle mne nejlepší a zdarma

doplněno 21.05.15 15:30:

tak si stáhněte tu verzi recuva - je v češtině ! takže vás to může i polopatisticky navádět... slunecnice.cz/...

doplněno 21.05.15 15:45:

obávám se, že pokud nepomohla recuva a stávající program nedohledal flash - externí úložiště - SD kartu ... máte dané úložiště tzv. K.O. - data už nezachráníte...

Pokud se jedná o životně důležité informace, fotky atd, pak možná dokáže někdo ze specializovaných firem demontovat vnitřnosti a vytáhnout - je to celkem drahé...

hodnocení

Ano v PC disk D mám,ale nevím jak najít ztracené fotky.

hodnocení

Já mám trochu jiný Recover :(

Kde najdu v Recoveru disk D?
hodnocení

Recuva mě nepomohla, proto mám tento program.

hodnocení

Včera mi je našel,ale nevím jak jsem našla nabídku souborů.

doplněno 21.05.15 18:22:

už jsem na to přišla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]