Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Najde se někdo, kdo vyřeší problém?
Koupil jsem stolní PC Asus z alzy. Ovšem bez Windows (mám doma), když je chci instalovat, vše jde jak má, ale nakonec instalace mi vyskočí chyba ,, chyba inicializace přihlášení " ... Co stim?
Instalují Windows 7 Home Premium 84bit .
Díky za rady.
Najde se někdo, kdo vyřeší problém?
Koupil jsem stolní PC Asus z alzy. Ovšem bez Windows (mám doma), když je chci instalovat, vše jde jak má, ale nakonec instalace mi vyskočí chyba ,, chyba inicializace přihlášení " ... Co stim?
Instalují Windows 7 Home Premium 84bit .
Díky za rady.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
1x
Dobrý den, on ten OS bude spíše 64-bit, ale to není podstatné. Instalujete originální OS nebo stažený z internetu? Je také HW pro OS 64-bit? Zdravím!
doplněno 21.05.15 09:16:Zkuste instalovat originální OS nebo možná ten 32-bit (podle toho HW).
doplněno 21.05.15 09:28:Originální OS Windows se musí nejdříve koupit nebo si tam nainstalujete OS Linux (zdarma).
doplněno 21.05.15 10:09:BIOS si nastavte jako výchozí (default), uložit a restart PC.
hermanmarek
Originální nejsou, nicméně mám originální key, když jsem skousel 64-bitovy tak to byly Home premium
hermanmarek
Originály nemám, tyto jsem používal ve starém PC a fungovaly. Mám jen 62-bit a 86-bit nebo něco takového.
Narazil jsem na problémy když jsem na notebook s biosem pro osmičky chtěl instalovat sedmičky. I když jsou oba systémy podobné tak každý používá jiný zavaděč ( snad se to tak jmenuje ). Nakonec to nemělo nic společného s biosem ale byl předformátovaný disk pro osmičky. Když jsem přes linux celý disk smazal a znova formátoval, tak už instalace sedmiček proběhla správně.
Můžeš se podívat na stránky výrobce jestli tam není pro stejný ntb. zvlášť bios pro osmičky a zvlášť pro sedmy a udělat flash na sedmičkový.
Jestli je problém v tom co popisuju, nepůjdou ti na to hodit ani ty XP protože ty taky používají starší tip zavaděče.
Můžeš se podívat na stránky výrobce jestli tam není pro stejný ntb. zvlášť bios pro osmičky a zvlášť pro sedmy a udělat flash na sedmičkový.
Jestli je problém v tom co popisuju, nepůjdou ti na to hodit ani ty XP protože ty taky používají starší tip zavaděče.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]