Ahoj, Najde se někdo, kdo vyřeší problém? Koupil jsem stolní PC Asus z alzy. Ovšem bez Windows (mám doma), když je chci instalovat, vše jde jak má, ale nakonec instalace mi vyskočí chyba ,, chyba inicializace přihlášení " ... Co stim? Instalují Windows 7 Home Premium 84bit . Díky za rady.
Narazil jsem na problémy když jsem na notebook s biosem pro osmičky chtěl instalovat sedmičky. I když jsou oba systémy podobné tak každý používá jiný zavaděč ( snad se to tak jmenuje ). Nakonec to nemělo nic společného s biosem ale byl předformátovaný disk pro osmičky. Když jsem přes linux celý disk smazal a znova formátoval, tak už instalace sedmiček proběhla správně. Můžeš se podívat na stránky výrobce jestli tam není pro stejný ntb. zvlášť bios pro osmičky a zvlášť pro sedmy a udělat flash na sedmičkový. Jestli je problém v tom co popisuju, nepůjdou ti na to hodit ani ty XP protože ty taky používají starší tip zavaděče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.