Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlé vypínání PC

Od: noviny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

občas se mi PC z ničeho nic samo vypne. Po opětovném zapnutí se mě windows ani neptá, zda-li chci systém spustit obvyklým způsobem po nenadálém vypnutí ani mi nenabízí žádné řešení problému. Celý systém se tváří jakoby nic. Výrazně častěji k tomuto vypínání dochází, při hraní jedné hry, konkrétně Mass Effect.

Nevíte, čím by to mohlo být a co s tím?

Moc děkuji za případné odpovědi.

doplněno 21.05.15 13:19:

Je to skutečně přehříváním. Po chvíli hraní měl procesor 102 °C. Nechám tedy PC vyčistit a snad bude vše ok. Ještě jednou díky za odpovědi.

P.S. Omlouvám se, že jsem již v otázce nespecifikoval, že mám notebook.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

prevdepodobne zdroj, nebo se prehriva grafika, ale spise zdroj to neutahne, zvlast pokud se to vypne okamzite

doplněno 21.05.15 15:15:

aha tak tim se to vysvetluje... zkuste prvni vysavac, samozrejme s vypnutym notebookem ;)

Jedna rada by byla - zkusit hrát s otevřenou bednou. Pokud se přehřívá grafika nebo deska, frekvence vypínání se sníží.

smiler
hodnocení

0x

Měl jsem téměř stjený problém.Stačili vyčistit větráček.Ten byl tak zanešený že se netočil.Po vyčištění vše zase v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]