Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď poskytovateli internetu

Od: mcgyver® odpovědí: 2 změna:

Potřebuji napsat výpověď poskytovateli internetu, protože po dvou letech chci přejít k jinému poskytovateli internetu. Tak bych chtěl požádat, jestli někdo neví kde je na internetu nějaký vzor, podle kterého bych mohl výpověď poskytovateli internetu napsat. Děkuji předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem to řešil tak, že jsem si před skončením smlouvy zavolal na linku poskytovatele internetu a tam se zeptal na postup. On to může mít každý poskytovatel jinak. No, nejdříve vydržíte přemlouvání a nabídku snížení ceny (když zůstanete) a potom, když trváte na ukončení, Vám řeknou přesně text a adresu, na kterou to zaslat. Zdravím!

doplněno 20.05.15 21:50:

ronyx - no, a o tom jsem právě psal, že může být rozdíl. Já jsem vypovídal také ADSL a T-Mobile to chtěl písemnou formou. Ale, je to už nějaký rok.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
záleží na tom, jaké to připojení k internetu máte. Pokud ADSL, pak nemusíte dávat výpověď, ale požádat poskytovatele o tzv. přenos čísla. Před 14 dny jsem požádal O2 z důvodu ceny o přenos, přišel papír s kódem, včera jsem zavolal nově vybranému poskytovateli (přesněji zrpostředkovateli - toho mi dělá DSL.cz) ke komu chci přejít chci přejít, on si řekl o mé údaje a o kód přenosu a že se se mnou spojí přímo nový poskytovatel. A je vyřízeno - bez nějaké výpovědi a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]