Nejste přihlášen/a.
Potřebuji napsat výpověď poskytovateli internetu, protože po dvou letech chci přejít k jinému poskytovateli internetu. Tak bych chtěl požádat, jestli někdo neví kde je na internetu nějaký vzor, podle kterého bych mohl výpověď poskytovateli internetu napsat. Děkuji předem.
Dobrý den, já jsem to řešil tak, že jsem si před skončením smlouvy zavolal na linku poskytovatele internetu a tam se zeptal na postup. On to může mít každý poskytovatel jinak. No, nejdříve vydržíte přemlouvání a nabídku snížení ceny (když zůstanete) a potom, když trváte na ukončení, Vám řeknou přesně text a adresu, na kterou to zaslat. Zdravím!
doplněno 20.05.15 21:50:ronyx - no, a o tom jsem právě psal, že může být rozdíl. Já jsem vypovídal také ADSL a T-Mobile to chtěl písemnou formou. Ale, je to už nějaký rok.
Zdravím,
záleží na tom, jaké to připojení k internetu máte. Pokud ADSL, pak nemusíte dávat výpověď, ale požádat poskytovatele o tzv. přenos čísla. Před 14 dny jsem požádal O2 z důvodu ceny o přenos, přišel papír s kódem, včera jsem zavolal nově vybranému poskytovateli (přesněji zrpostředkovateli - toho mi dělá DSL.cz) ke komu chci přejít chci přejít, on si řekl o mé údaje a o kód přenosu a že se se mnou spojí přímo nový poskytovatel. A je vyřízeno - bez nějaké výpovědi a pod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.