Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabý zvuk telefonu

Od: ruza* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, vlastním mobil Sony xperia z. Jeho problém je ten, že má strašně slabý zvuk mikrofonu ! A tak se ptám jestli existuje nějaký program na google play, který by dokázal zvednout úrověn hlasitosti.
předem děkuji za odpověd

doplněno 20.05.15 17:47:

A tím myslím co je výše uvedeno, že mám slabý zvuk u přehrávání písniček.

Trochu jsem pátral a stáhnul jsem si asi 50 aplikací a s toho fungovala jenom tahle play.google.com/...

doplněno 20.05.15 19:10:

oprava : né mikrofon ale reproduktor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to znamená, že volaný si stěžuje, že Vás špatně slyší (když píšete o mikrofonu)?

Nejsou ty dírky, kde je na mobilu mikrofon, jen ucpané špínou? Nezakrýváte nějak mikrofon při hovoru? Nebo jde o reproduktor a zvuk z mobilu, který slyšíte slabě Vy? Zdravím!

doplněno 20.05.15 17:53:

Takže si pletete pojem mikrofon a reproduktor, že? Vám jde o silnější zvuk z mobilu při přehrávání písniček (a možná do sluchátek). Nejdříve si projděte v nastavení mobilu ty možnosti zvýšení hlasitosti a dejte si maximální. A potom snad najít nějaký program typu ekvalizér. Ale, zázrak nečekejte - je to telefon, ne "hifík".

doplněno 20.05.15 17:58:

Aplikace funguje, tak máte vše vyřešeno.

ruza*
hodnocení

ale néé,, já myslel jako u písníček

hodnocení

0x

Viděl bych problém ve formátu písniček, kvalitě, konvertování,... Je problém i při použití sluchátek? Můžete zkusit od někoho stáhnout jinou písničku? Pokud tedy dle dodatku jde o problém reproduktoru a hlasitosti zvuku (ne mikrofonu a hlasitosti nahrávaného zvuku)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]