Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
asi před 2 lety jsme ve škole dostali údaje, které nám zpřístupní MS Office zdarma. Tak jsem se na jejich portál zaregistroval a office si na 2 počítače nainstaloval. Všechno fungovalo v pohodě, než jsem si omylem sadu office z počítače smazal. Zapoměl jsem totiž přihlašovací údaje do níže uvedeného portálu a teď nevím jak si to znovu aktivovat. Na druhém počítači vše běží jak má.
Pod formulářem pro přihlášení je sice možnost "Nezdařilo se přihlášení", na kterou když klidnu tak se otevře okno a chce to po mě ID uživatele, jenže si už za boha nevzpomenu co to vlastně bylo.
Nemáte s tím někdo zkušenosti a byl by někdo ochotný poradit?
Děkuji
Tak se zeptej ve škole, jaké ti dali ID.
A až tě přestanou bavit tyhle vopruzy s komerčními programy, tak si nainstaluj zdarma a legálně volně dostupný LibreOffice a máš doživotně po starostech.
To jsem se ptal jako první. Jenomže mi řekli, že ty informace už u sebe nemají, tak ať si to nějak zjistím. Sice pochybuju, že to vůbec půjde ale nějak to zkusím.
Prozatím vyzkouším navrhovanou variantu, děkuji a snad budu spokojen
Jestli ještě máš to PC, ze kterého jsi si to původně aktivoval a máš i stejný prohlížeč a nemazal jsi cache apod. tak by si tvůj prohlížeč ještě mohl pamatovat tvoje ID.
Zkus na té stránce napsat do toho polička "a"a tak 2-3 sekundy počkej, jestli to náhodou prohlížeč nedoplní na celý původní ID. Jestli ne, tak to "a"smaž a napiš tam "b"a zase počkej 2-3 sekundy atd. až po "z". Můžeš zkusit i "A"až "Z"a "0"až "9".
Nic lepšího mě nenapadá
Teda napadá mě se ještě obrátit na nadřízený orgán školy (krajský úřad?), který asi celou tuto akce měl na starost a zeptat se tam, co ti k tomu mohou říct. Nebo napsat přímo Microsoftu Česká republika. Za mail člověk nic nedá. Je to zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.