Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Access - nepřístupná tabulka

Od: adecko® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Zkouším se naučit Access a narazila jsem na problém který nemůžu nikde najít. Vytvořila jsem si několik tabulek , dotazů a formulářů. Jedna tabulka - ta "hlavní" se však chová tak jak nechci. Vkládat nová data a opravovat lze jen když ji otevřu přímo, ve formuláři lze jen prohlížet . Ani měnit, ani rušit, ani přidávat. Stejně se chová v dotazu . Ostatní tabulky jsou O.K.

Můžete mně prosím nasměrovat kde by byla zrada?

Díky moc a přeju stálé zdraví.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

access
hodnocení

0x

A je ta tabulka samostatná, nebo propojená. Pokud samostatná, moc si to už nepamatuji, ale snad nějaké atributy. Ve vlastnostech Read/Write

Pokud je propojená tak záleží na joinu

hodnocení

Problém se vyřešil. V dotazu jsem použila zase dotaz a evidentně nesprávným způsobem. Díky za reakci.

access

Nejspíš tedy použitý špatný join

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]