Dobrý den, mám notebook Acer Aspire V3-571G, a protože se mi zdálo, že je zasekaný a AVG mi asi už 5x nabídlo jejich Tune up, tak jsem jej zkusil. Jenže když jsem dal kontrolu a opravu disku a notebook restartoval, tak nastal problém. Celý proces celkem svižně, asi během minuty, doběhl na 10% a poté se už přes 2 hodiny jen točilo kolečko, jakože to něco dělá ale nic se neděje. To mě naštvalo a rozhodl jsem se notebook vypnout a celý slavný tune up odinstalovat, protože bůh ví, jestli by to k něčemu skutečně bylo. Zkoušel jsem jej poprvé a nikdy jsem nepoužil ani jiný podobný program. Jenže ani když jsem notebook natvrdo vypnul tak se nic nezměnilo. Po spuštění se jako první objeví obrazovka "Acer beyond limits", to je v pořádku, ale pod ní běží kontrola disku zaseklá na 10%. Poradí mi prosím někdo co dělat a jak to řešit? Vím, že je moje chyba, že si do počítače tahám takové "svinstvo", ale věřte mi, že to bylo naposled. Děkuji
Dobrý den, já bych se zkusil dostat hned po zapnutí NTB klávesou F8 do nabídky a tam zvolit Nouzový režim. Pokud OS takto naběhne, tak tam odinstalovat nechtěný program. Může to být klávesa F8, nebo Fn + F8 či Shift + F8 (ono to bude v návodu k Vašemu NTB). Zdravím!
doplněno 19.05.15 16:07:
Dobře. Ale, do toho nouzového režimu jste se dostal. Tam potom uděláte potřebné dle sebe.
hanes*
Děkuji, to co jste napsal fungovalo, ale stejně jsem nakonec zvolil možnost částečné obnovení. Hlavně z důvodu aby se odstranily zbytečnosti co jsem tam natahal a více už si promažu sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.