Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avg tune up- neustále kontroluje disk

Od: hanes* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
mám notebook Acer Aspire V3-571G, a protože se mi zdálo, že je zasekaný a AVG mi asi už 5x nabídlo jejich Tune up, tak jsem jej zkusil.
Jenže když jsem dal kontrolu a opravu disku a notebook restartoval, tak nastal problém. Celý proces celkem svižně, asi během minuty, doběhl na 10% a poté se už přes 2 hodiny jen točilo kolečko, jakože to něco dělá ale nic se neděje.
To mě naštvalo a rozhodl jsem se notebook vypnout a celý slavný tune up odinstalovat, protože bůh ví, jestli by to k něčemu skutečně bylo. Zkoušel jsem jej poprvé a nikdy jsem nepoužil ani jiný podobný program.
Jenže ani když jsem notebook natvrdo vypnul tak se nic nezměnilo. Po spuštění se jako první objeví obrazovka "Acer beyond limits", to je v pořádku, ale pod ní běží kontrola disku zaseklá na 10%.
Poradí mi prosím někdo co dělat a jak to řešit? Vím, že je moje chyba, že si do počítače tahám takové "svinstvo", ale věřte mi, že to bylo naposled.
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, já bych se zkusil dostat hned po zapnutí NTB klávesou F8 do nabídky a tam zvolit Nouzový režim. Pokud OS takto naběhne, tak tam odinstalovat nechtěný program. Může to být klávesa F8, nebo Fn + F8 či Shift + F8 (ono to bude v návodu k Vašemu NTB). Zdravím!

doplněno 19.05.15 16:07:

Dobře. Ale, do toho nouzového režimu jste se dostal. Tam potom uděláte potřebné dle sebe.

hanes*
hodnocení

Děkuji, to co jste napsal fungovalo, ale stejně jsem nakonec zvolil možnost částečné obnovení. Hlavně z důvodu aby se odstranily zbytečnosti co jsem tam natahal a více už si promažu sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]