nazdarek vsichni muj problem je ze mi zamrzne na porad win xp pri vypinani na ukladani nastaveni a nic dal. V rizeni napajeni nebo tak nejak jsem nenasel vylepseni napajeni ani v biose jsem nenasel acpi obcas swe mi vypnou ale to je tak 2 do mesice jinak nic musim restart a pak pri tom prihlaseni uziv dam vypnout a to jde jo jsou to xp pro nelegalale fungovali do te doby nez jsem mel vir ted uz vir nemam teda asi vsim moznym jsem to projel ale zase to nevypina PORADITE MI NEKDO DIK PEPE
jo todle mi to taky delalo, a to uz byl ale system tak zasekanej ze byla jedina moznost, a to format... takze zvaz situaci, me to jednou za cas urcite prospee...
Odinstaluj kraviny co nepoužíváš, případně jestli jsi na síti tak ji vypoj (třeba to ukončuje něco ze sítě), vypni případně antivir- to jen abys zjistil co to dělá, pak to projeď ještě něčim na spyware (adaware, spybot) no a pokud budou ještě zlobit tak nabootuj z instalcd a dej opravnou instalaci- přepíše ti to nějaké systémové soubory takže by to mohlo pomoci.
pepe*
ahoj mave
nemuzu nabootovt protoze nemam instal cd. Jak bych ho mel vytvorit. Jsem zacatecnik pc nemam dlouhou dobu a ten kdo mi ho sestavoval tak mi tam dal vse nelegal (to vis neska je vsechno tak drahe) ale zpet k veci poradte mi nekdo jak na to .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.