Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft LAN server

Od: johnys2000* odpovědí: 6 změna:

Čus lidi,

Nevíte někdo správné nastavení centra síťových připojení a sdílení, aby jsem si s kamosem mohl zahrát minecraft. Dříve jsme hráli normálně, spojili jsme se přes hamachi, do minecraftu jsme napsali IP adresu + port, který mi kamarád řekl a hráli jsme, ale ted to neak nejde proste to hází "cant reach server". Zkouseli jsme server zakládatoba ale ani jednomu to nefungovalo, tak se chci zeptat jak to udelat, aby jsme si zase zahráli :) .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raplik*
hodnocení

0x

Ahoj, hrajete to tak že jste oba na jedné wifině a v Minecraft zvolíte LAN server a pak se připojí ten druhý? nebo to hrajete přes hamachi že jeden vytvoří tu roomku a druhej se tam připojí a až pak hrajete lan? jinak zadáváte vše dobře? IP z hamachi a port z Minecraftu? jinak zkus se podívat na nějakej tutoriál na youtube :)

johnys2000*
hodnocení

Jeden vytvoří svět v survivalu, založí LAN svět vyjede mu port. Ten druhý jde do sekce multiplayer tam dá add new server napíše IP (z hamachi) toho druhého, "dvojtečka" port co mu dal ten první po založení hry LAN a ten druhý se na to připojí. Ale ted to nejde :(

raplik*

Na jaké verzi hrajete? Máte oba dva originální hru? nebo je jeden warez a jeden origo? nebo oba dva warez? :D

johnys2000*
hodnocení

oba origo :) a nejde to na žádné verzi

raplik*

Máš skype? můžem to zkusit... jestli to půjde je chyba u tvého kámoše.. :-D

johnys2000*
hodnocení

mám skype ale az tak zítra dnes uz nemám cas pridej si mě

muj skype : johnys-cz

zitra napisu. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]