Ahoj, prosím o radu, zničeno nic mi nechce nabehnout Windows, když PC zapnu tak mi zůstane jen na viz. foto. Když dávám instalacni CD abych je preinstaloval tak mi nenabehnou, co stim? Děkuji
Taky bych řekl - možnosti jsou Grafika, Ram, HDD, deska. Zkusil bych spustit bez grafiky a bez ram... pokud nenaběhne nic nebo zase bude 10 minut nabíhat bios, viděl bych to na HDD / základovou desku. HDD můžete otestovat v jiném PC...
Přes internet bych to neopravoval - v dané situaci asi servis...záchrana dat.
Dobrý den, co se stane, když zmáčknete klávesu DEL? Dostanete se do BIOSu? Zdravím!
hermanmarek
Už je vše asi dobře, nakonec se zničeno nic spustily Windows instalace, tak snad to půjde. jinak když jsem zmáčkl DEL tak asi po 10 minutách nabehl BIOS
fefel
No pokud Vám bios naběhl až po deseti minutách, tak by mohl být problém s chlazením procesoru. Rozebrat PC, sundat ventilátor z chladiče, odstranit prach. Eventuálně vyměnit teplovodivou pastu mezi procesorem a chladičem. Ta stojí do 200 kč v jakékoliv PC prodejně. Hezký den
hermanmarek
Vše jsem udělal a je to porad stejný, ani ty Windows nevisli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.