Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem stránky?

Od: markyss odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat.
Jen tak náhodou jsem narazil na stránku vinted.cz/... což je nějaký bazar pro ženský no a napadla mě taková věc.
Co jsem tak nějak slyšel, tak na tuto stránku si můžete dát nějaké hadry s tím, že vás jejich prodej nestojí vůbec nic no a mě by jen zajímalo na čem pak ty stránky vydělávají?
Ano samozřejmě jsou tam umístěny reklamy od googlu, ale co tak vim, tak u nás se za ty reklamy moc neplatí, takže tato stránka se svou návštěvností, která by se mohla pohybovat okolo 1 milionů měsíčně by si mohla nanejvejš vydělat tak 10 tisíc korun víc určitě ne, ale z toho by těch několik zaměstnanců, který tam pracuji se asi nedali zaplatit, proto bych se chtěl zeptat, z čeho všeho taková stránka může mít příjem?

Díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

nevim, lidi nemusi delat vsechno pro prachy :) kdysi se to jmenovalo votocvohoz a mam odtamad zimni bundu reebook, a par super mikin z anglie. Na cem myslite, ze vydelava www.poradte.cz?

markyss
hodnocení

Tak čistě teoreticky, když si někdo založí bazar a má tam tisíce zákazníku tak to asi těžko bude dělat zadarmo.

A srovnávat tyto 2 stránky je podle mě úplně od věci, protože tohle je jenom fórum, kde nejde vůbec tak nějak o peníze a tam to je zase bazar, kde jde jenom o dvě věci a tím jsou peníze a hadry a pochybuji, že by někdo ze své dobré vůle nabízel lidem stránku, kde můžou vydělat peníze a oni správci zase naopak ne.

Navíc, když se podíváte do rubriky - O nás - vinted.cz/... - tak tam můžete najít fotky z jejich pobočky a opět pochybuji, že by si někdo zřídil pobočku, která by se asi platila z čeho, když by to dělal zadarmo? :)

Prostě oni mají příjem ještě z něčeho jiného no a mě by sakra zajímalo z čeho, takže kdyby se našel někdo kdo by to věděl a napsal mi to sem, tak bych mu byl vděčný. :)

ctenar*

Peníze má od investorů, kteří sázejí na to, že jednou jejich příjem z reklam bude více, než do toho vložili. Více na Wikipedii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]