Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém s audiem v PC. Už přes rok nahrávám svůj hlas do karaoke mikrofonu a nikdy nebyl žádný problém. Vždy ho mám na Realteku 20 DB a 100% hlasitost. A nedávno jsem vymazával kraviny v systému Nouzový réžim a pak když jsem přepl na ten normální réžim tak se najednou ztlumila hlasisot mikrofonu, že to musím dát na 30 DB aby to bylo akorát a hlavně to, že zvuk z mikrofonu jde pouze z jednoho reproduktoru a ne z obou. Opravdu nevím v čem je problém, někdy vymazávám i Realtek HD Definition Audio, když chci v anglický verzi Windows přečíst větu, tak aby se odstranil šum a pak zase znovu nainstalovat Realtek, jenže to není vůbec důležitý. Hlavní problém je tedy ta nízká hlasitost a MONO audio.
Jinak, v konektoru nebo v kabelu to být nemůže, používám to přes rok a mikrofon je když tak Phillips SBC MD150.
Předem děkuji za rady.
Dobrý den, a v Ovládání hlasitosti (mixéru) je vše nastaveno správně? "Šavlička" je nahoře a váha zvuku ve střední poloze? Zdravím!
doplněno 18.05.15 18:01:Používáte nějaký nahrávací program - tak, ještě prohledat jeho nastavení. A pootočit také tím konektorem od mikrofonu. Také bych se podíval do nastavení pro zvuk (Ovládací panely).
Tam je snad i test mikrofonu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.