Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s tiskem

Od: helena* odpovědí: 5 změna:

Prosim vas poradte vcera byla koupena tiskarna s barvama. Udelala jsem tak 10 obrazku a pise mi to ze neni barva cerna . Zkousela jsem tisknout barevne ale nemuzu na to prijd jak to prpnout . Zkousela jsem ji prepnout a nefunguje porad me to ukazuje to same . Je to mozne nebo mohl byt ingoust vyschly? Kolik obrazku je z jedne barvy? Prosim o odpoved. Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

helen*
hodnocení

0x

nepises znacku tiskarny,ale nova ma tak zvanou startovaci napln s mensim objemem inkoustu.dale tiskarny vetsinou vyzaduji vsechny naplne plne.jinak odmitaji tisknout. omlouva za diakritiku

cesmina*
hodnocení

0x

Minulý týden jsem měla podobný problém.Tiskárně docházela náplň v tříbarevné kazetě.Musela jsem koupit novou tříbarevnou i když jsem chtěla tisknout jen černě.Prostě ta naše tam musí mít obě dvě jinak netiskne.

stirecek*
hodnocení

0x

Pokud chybí jedna barva, tiskárna obvykle netiskne. Mrkněte na hiprint.cz, vyhledejte si váš model a kupte si samoresetovací cartridge plus barvy a můžete tisknout od rána do večera témeř zadarmo.

luha*
hodnocení

0x

Přesně tak. Ať žijou výrobci barev za normální ceny. Pokud máte kazety s optickým odečtem hladiny (okýnko na spodní straně), je dobré ho přelepit černou izolepou a hlídat si hladinu vlastním okem (pokud je k. z průsvitné hmoty) nebo měrkou.

hodnocení

0x

Levnější tiskárny a zvlášť ty co mají jednu černou a druhou tříbarevnou kazetu s inkoustem mají startovací náplně, které mají až trestuhodně málo inkoustu a u inkoustových tiskáren obecně, se při tisku obrázků i černobílých používá směs barev, černá se používá jen na tisk textu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]