Nejste přihlášen/a.
Ahoj poradite mi jak dostradit svuj ucet na - Facebooku -uplne lze to? Dekuji Vam za kazdou radu pekny den
Deaktivován neznamená zrušen! Na to už naletělo takových lidí
Já jsem teď měsíc bez FB, měsíc jsem nic nejalkoval, nekomentoval a v podstatě tam vůbec nelezu. Ani přes svátky jsem tam nebyl. A víte co? Je to SUPER! Je to fakt cítit, jak FB leze na mozek a tak a když se ho zbavíte, tak opravdu ucítíte "svobodu".
Takže jsem účet deaktivoval. Ale zjistil jsem, že to nepomůže. Můžete to mít deaktivované klidně rok a když se pak přihlásíte, tak se vlastně nic neděje, všechno tam zůstane. Akorát teda zmizíte z dohledu, zmizíte z označených fotek, z různých vazeb a podobně.
Takže podle mne je nejlepší si sednout na den dva a postupně všechno smazat. Všechny alba, všechny příspěvky na zdi a klidně i všechno, co jste kdy komentoval a lajkoval. Až to budete mít, tak pak už zbývá odstranit informace (bydliště, vztah, rodina) a nakonec stačí změnit jméno třeba na XY a máte nadosmrti pokoj. CIA si už na vás pak nepříjde
Já jsem teď měsíc bez FB, měsíc jsem nic nejalkoval, nekomentoval a v podstatě tam vůbec nelezu. Ani přes svátky jsem tam nebyl. A víte co? Je to SUPER! Je to fakt cítit, jak FB leze na mozek a tak a když se ho zbavíte, tak opravdu ucítíte "svobodu".
To bych řek o internetu obecně Jo a taky o práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.