Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook-odstranit svuj profil

Od: syfrigg odpovědí: 7 změna:

Ahoj poradite mi jak dostradit svuj ucet na - Facebooku -uplne lze to? *bum*Dekuji Vam za kazdou radu pekny den

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

hahanaj*
hodnocení

0x

musíš požádat o odstranění do 14 dnů bude tvůj účet deaktivován

syfrigg
hodnocení

Diky o.k. pozadat o odstraneni,ale jak?Kde- kam mam kliknout atd...nejsem Pc expert prosim po lopate ...*klik*

michaltopic*
hodnocení

0x

Deaktivován neznamená zrušen! Na to už naletělo takových lidí ;)

Já jsem teď měsíc bez FB, měsíc jsem nic nejalkoval, nekomentoval a v podstatě tam vůbec nelezu. Ani přes svátky jsem tam nebyl. A víte co? Je to SUPER! :) Je to fakt cítit, jak FB leze na mozek a tak a když se ho zbavíte, tak opravdu ucítíte "svobodu".

Takže jsem účet deaktivoval. Ale zjistil jsem, že to nepomůže. Můžete to mít deaktivované klidně rok a když se pak přihlásíte, tak se vlastně nic neděje, všechno tam zůstane. Akorát teda zmizíte z dohledu, zmizíte z označených fotek, z různých vazeb a podobně.

Takže podle mne je nejlepší si sednout na den dva a postupně všechno smazat. Všechny alba, všechny příspěvky na zdi a klidně i všechno, co jste kdy komentoval a lajkoval. Až to budete mít, tak pak už zbývá odstranit informace (bydliště, vztah, rodina) a nakonec stačí změnit jméno třeba na XY a máte nadosmrti pokoj. CIA si už na vás pak nepříjde ;)

dzordz*

Já jsem teď měsíc bez FB, měsíc jsem nic nejalkoval, nekomentoval a v podstatě tam vůbec nelezu. Ani přes svátky jsem tam nebyl. A víte co? Je to SUPER! :) Je to fakt cítit, jak FB leze na mozek a tak a když se ho zbavíte, tak opravdu ucítíte "svobodu".

To bych řek o internetu obecně ;) Jo a taky o práci.

michaltopic*
09.01.13 07:51

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]