Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,dneska jsem náhodou nahlídla do mozzily a nějak se mi tam vloudilo MSN, před tím jsem tam měla Centrum,hlava mi nebere,kde jsem si to tam natlačila.Už dřív,když jsem začínala sama na netu,tak jsem si tam natáhla ASK,tak nevím asi jsem náměsíčná(normálně používám google chrome),dá se toho nějak zbavit?diky.z
MSN ani Centrum nejsou prohlížeče, ale weby.
Pravděpodobně jste si s některým programem "neohlídala" instalaci
a během automatického odklikávání jste nainstalovala nějakou lištu.
Zkuste se podívat, jestli se Vám nenabízí možnost odinstalovat
v nabídce "Přidat/ubrat programy".
no moc tomu nerozumite jsou to zakladni vyhledavaci engine v prohlizeci (napisete-li cokoli do adresniho radku, defaultni vyhledavaci engine to za vas vyhleda) vetsina prohlizecu pouziva google, ale samozrejme se tam tlaci jine, ktere jsou uplne k nicemu... msn, bing, yahoo, centrum, ask, icq atd vetsinou pomoci instalatoru nejakeho freeware nebo shareware... v pridat/odebrat to nenajdete, protoze toto je interni nastaveni prohlizece, ke kteremu se dostanete napr ve Firefoxu pres about:config
prave ze vy jste neporozumela, ja samozrejme vim ze msn i centrum jsou weby, jsem 15 let webmaster, ale oba maji sve search engine, ktere se snazi protlacit do prohlizece s instalaci nejakeho shareware apod a tak nahradit interni vyhledavaci engine (jak uz jsem psal vetsinou je to google, explorer ma bing) co plati pro vsechny jine nez je google search engine, je to ze vysledky hledani jsou k nicemu. Search engine v prohlizeci zmenite jen rucne v about:config, nicmene dole jsem postul doplnek Firefoxu, ktery zakladni search engine vrati zpet. A ano i to centum si tam nacpala pravdepodobne dobrovolne instalaci nejake listy.
doplněno 20.05.15 08:16:default browser search engine je to, co vyhledava hledany termin po napsani do adresniho radku a stisku enter, a to ze msn je ze zahranici na faktu nic nemeni, stejne se tam dostane instalaci klidne i programu, ktery vubec nema nic spolecneho s prohlizecem, odinstalovanim tohoto programu, ktery to zpusobil se nic nezmeni, search engine proste zustane porad MSN.
doplněno 20.05.15 08:19:a pokud tazatelka mluvi pouze o hlavni strance prohlizece, tak jsme ji precenili a staci zajit do nastaveni a nastavit si jakoukoli domovskou stranku dle chuti
Nesouhlasím. MSN snad někde v zahraničí. U nás se většinou používá Google nebo Seznam.
Změna na Centrum nebo další vyhledávače většinou nastane po instalaci nějakého doplňku
do prohlížeče (spolu s nějakým programem – ani nemusí jít o prohlížeč).
PS:
Mám dojem, že jste neporozuměl mé odpovědi ...
protoze zmena hlavni strany je otazkou okamziku a nikdo s tim nema problemy, zato zmena search engine da zabrat i znalym lidem, protoze about:config je v prohlizeci neco jako regedit ve windows
doplněno 20.05.15 08:40:take proto pisu jen o search engine, protoze si neumim predstavit, ze nekdo ma problem s tak zakladni veci jako je nastaveni domovske stranky (Moznosti > Obecne), zato problem se search engine jsem resil x krat a neni to zadna sranda, proto jsem prepokladal a predpokladam, ze jde o tento problem
Zdravím joudic,já neříkám,že tomu rozumím,máte pravdu,NEROZUMÍM, anebo neumím vysvětlit,co chci.Ale itak,díky.z
bohuzel i instalaci/aktualizaci Flashe si pri nepozornosti natahnete do PC tyhle svinstva, pro bezneho uzivatele je dost tezke zmenit puvodni zakladni vyhledavaci engine (vetsinou google) zpatky a s tim tyto doplnky pocitaji
Musite se pri instalaci cehokoliv (vetsinou zdarma) poradne divat, co tam je zaskrtavatka v prubehu instalace! Skryte se to instalovat nesmi, vzdycky za to muze nepozorny uzivatel.
doplněno 18.05.15 19:51:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.