Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po startu se nespustí Touchpad. Proč?

Od: 123mirek® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Proč se nespustí při staru PC taky touchpad? Mám notebook Lenovo G70 s Windows 8.1. Vše je nastaveno tak jak má být, ovladače jsou aktuální a přesto po zapnutí je touchpad mrtvý. Ale pokaždé tomu tak není. Třeba týden je vše OK a potom z ničeho nic touchpad nefunguje. Když po zapnutí touchpade nejede, musím natvrdo tlačítkem vypnout notebook a po následovném zapnutí vše funguje. Klávesové zkratky touchpad nezapnou. Chtěl jsem se podívat do BIOSU, jestli se tam nedá zapnout, ale nemůžu se nějak do něho dostat. Taky mě napadlo, jestli za to nemůže nějaký program v počítači, ale na nic jsem nepřišel. Už jsem z toho zoufalý. Neexistuje třeba nějaký program, který by si zapnutí pohlídal?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste se dostat do toho BIOSu, jestli se tam nemusí touchpad zapnout a BIOS potom uložit. Mělo by to jít hned po zapnutí NTB, opakovaným mačkáním kláves Fn + F2 (možná jenom F2). Zdravím!

tatar2015

Odebrat ovladace, restart, stahnout nainstalovat nove.

support.lenovo.com/...

doplněno 18.05.15 16:22:

Nebo rovnou servis Lenovo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]