Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela nabídka Uložit jako, též Uložit

Od: miloslav* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu. Mám Win 7 a Office 2003. V aplikaci Word jsem zjistil, že v panelu Soubory mi z nějakého důvodu, jehož si nejsem vědom, z nabídkového výběru zmizela nabídka "Uložit jako" a též "Uložit". Nemohu tedy psané texty ukládat do knihovny. Tím je vlastně Word k ničemu. V aplikaci Excel je vše v pořádku. Problém neodstranila ani reinstalace Word. Dokáže mi někdo poradit jak vrátit stav do normálu? Děkuji, za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odhadnu to tak, že Vám vypršela zkušební doba užívání programu a nyní ho lze sice používat, ale dílo nejde ukládat. Takto se některé placené programy mohou zachovat - jestli i tento možná někdo potvrdí nebo vyvrátí. Zdravím!

P.S. Nebo to je plná a zaregistrovaná verze programu? Udělal jste jeho registraci?

miloslav*
hodnocení

Program je registrovaný. Tak jak jsem popsal se chová pouze Word. V Excel tento problém není. Registrace je pro Office, nikoliv pro jeho podprogramy. Budu pátrat dále. Děkuji za radu,

hodnocení

0x

zkuste se podívat zde na nastavení a případně upravit

kliknout na: Soubor - Možnosti - Panel nástrojů Rychlý přístup - ...

z Nápovědy Word

Přizpůsobení panelu nástrojů Rychlý přístup pomocí příkazu Možnosti

Pomocí příkazu Možnosti je možné přidat, odebrat nebo změnit pořadí příkazů na panelu nástrojů Rychlý přístup.

Klikněte na kartu Soubor.

V nabídce Nápověda klikněte na příkaz Možnosti.

Klikněte na položku Panel nástrojů Rychlý přístup.

Proveďte požadované změny.

Začátek stránky

Obnovení výchozího nastavení panelu nástrojů Rychlý přístup

Klikněte pravým tlačítkem myši na panel nástrojů Rychlý přístup a potom v místní nabídce klikněte na příkaz Přizpůsobit panel nástrojů Rychlý přístup.

V okně Přizpůsobení panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na položku Obnovit výchozí hodnoty a potom na položku Obnovit pouze panel nástrojů Rychlý přístup.

doplněno 15.05.15 15:02:

je to sice Word 2010, ale u 2003 to bude podobné

miloslav*
hodnocení

Nabídky jsem nenalezl v umístění o němž se zmiňujete s návodem k postupu. Neměl jsem ani panel Rychlý přístup. Ten jsem si vytvořil doplněním. Následně po "selském" uvažování a logickém odvození postupu jsem si pomohl vrátit nabídku "Uložit jako" zpět do položky Soubor, a to jen jen díky Vašemu návodu. Děkuji vřele za radu.

není zač, hlavně že pomohlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]