Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout swing z inet rádia?

Od: vanasi® odpovědí: 3 změna:

Zde z tohoto rádia radio.pervii.com/... poslouchám starý swing,ale jak si ho mám nahrávat do notebooku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem tuto verzi: zkopírovat odkaz z této ikony v rádiu do VLC přehrávače_Média_otevřít síťový proud_paste_přehrát. Pak stačí zapnout nahrávání červeným tlačítkem VLC přehrávače. Záznam je v MP3, bitrate shodné se zdrojem.

doplněno 15.05.15 17:20:

Dvouklikem na playlist spustíte VLC a současně i vaše rádio. Uložte si ho z tohoto místa: mega.co

Jak stáhnout swing z inet rádia?
hodnocení

prosím Vás,ale já nemohu to červený tlačítko najít ve vlcplayeru,kde je?

luha*
hodnocení

0x

Nástroje_upravit rozhraní_...roztáhnout okno do šířky pro lepší přehlednost...přetáhnout tlačítko do lišty...napsat název profilu, aby zůstal uložený a je to. V nastavení si možná budete muset zadat cíl záznamu, abyste to pak nehledal po všech čertech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]