Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje jen nouzový režim

Od: bohousek9* odpovědí: 5 změna:

Kamará mi dal notebook že tam něco podělal a už mu nejde spustit pc v normálním režimu.

Ani mě se ale nedaří...vím jen že instaloval antivir Eset.

zkoušel jsem ho odinstalovat i body obnovení jenomže když pc nabíhá zmáčknu f8 tak stelně tam není možnost spustit v narmálním režimu a když dám poslední známá funkční konfigurace...tak stejně naběhne do nouzového?!

napadá někoho něco co mužu ještě zkusit? děkuji za všechno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x
Jaký je to systém?doplněno 19.11.12 17:29: Máš instalační DVD?doplněno 19.11.12 19:37: Spusť příkazový řádek (cmd.exe) jako správce, zadej totosfc / scannow a napiš výsledek.doplněno 19.11.12 20:55: Spusť "msconfig" a zkontroluj, jestli máš na záložce "Boot" všechny políčka odškrtnutá, jako to mám já.
Funguje jen nouzový režim
bohousek9*
19.11.12 16:39
hodnocení

windows 7

bohousek9*
hodnocení

jo no mám ale nechce se mi přeinstalovávat windows to je zase na celej den a jenom ta poslední možnost.jestli myslíš oprava tak ta mě nikdy nešla nevím proč

bohousek9*
hodnocení

Napsalo to Program ochrana prostředku systému windows nenašel žádné narušení integrity

bohousek9*
hodnocení

Si fakt borec to by me nenapadlo...moc děkuji

to si budu pamatovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]