Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rozhodl jsem se do svého pc dokoupit ramky,součastně jsem měl 4gb,a 4gb jsem si koupil,mám tam teda 4x ramky po 2gb,když jsem k těm dvou co tam byly přidal ty dvě koupené tak pc se normálně zapl(roztočily se ventilátoy)ale monitor nenaskočil,tak jsem ty nové ramky vyndal a zdály se my docela horké,pak sem je tam různě prohazoval s těma původníma,a od té doby pc nenaskočí teda pouze obraz,i když jsem tam vrátil pouze ty původní,předem píšu že ramky jsou stejné,napětí a frekvence,jenom je to teda jiná značka,jo a oboje jsou to ddr3,desku mám tuhle alza.cz/...
Dobrý den, pokud jste si jistý montáží, tak zkuste vyresetovat BIOS. V té jedné recenzi to někdo doporučuje před prvním spuštěním udělat - změna HW je něco jako první spuštění. Zdravím!
doplněno 07.06.15 20:58:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.