Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás,v androidu mám total commander a v něm se mi normálně zobrazí složka -systémová složka-,ale když připojím tablet k notebooku,tak ve win7 se mi v TC tato složka nezobrazí.Jak ji tam mám ve windows taktéž jak v androidu otevřít?
Dobrý den, ta složka bude asi skrytá - musíte si v NTB nastavit zobrazování skrytých souborů a složek. Pokud, tedy, máte i tam TC, tak to uděláte v jeho nastavení. Zdravím!
doplněno 15.05.15 10:37:Pokud to je složka, která je součástí OS Android, tak ji pod OS Windows neuvidíte. Myslím, že stejně jako ostatní části systému Android nejsou pod OS Windows viditelné a nedají se mazat, upravovat nebo do nich něco přidávat. Toto lze (částečně) pod OS LInux, kde lze OS Android upravovat (pokud člověk ví, co dělá - jinak OS Android poškodí).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.