Nejste přihlášen/a.
Zdravím, poradil by někdo bezplatn ý a dobrý program pro vytváření foto galeriíí a video galerií, hodně fotím a nahrávám různé akce a chci z toho něco vystavit. Mám předtsavu, že k danému fotu nebo videu, pujde vložit, kmentář, ať už kritika nebo ohodnocení. Děkuju mockrát
co třeba Google Picasa? (dříve jsem používal), dnes používám na fotky z akcí asi o dost horší, ale zase "neomezené" Rajče
nene, děkuji, ale myslím program na vytvoření vlastní galerie. Nechci picasa, rajče a podobné. Mám už vlastní hlavní stránku, jen něco co by urychlilo tvorbu jednotlivých alb. ![]()
Takže už máš vlastní doménu? Pak je možností řada.
Buď nainstalovat nějaký opensource systém (osobně mi vyhovuje Piwigo) a fotky do něj nahrávat přímo přes prohlížeč nebo si třeba pomocí XnView nebo jiného prohlížeče fotek nechat HTML galerii vygenerovat ze zvoleného adresáře a pak to přes FTP nahrát na web.
Takových galerií je na netu spousta - ale nedomnívám se, že mají vysokou návštěvnost běžných ´okukovačů´, spíše fungují na prezentaci (a ke stahování) fotek pro známé (´pozvané´ odkazem) - a to je pak můžeš prezentovat kdekoli... ![]()
Na výstavky svých fotek pro běžné ´návštěvníky´ bych ti spíše doporučil obesílat různé fotosoutěže - je jich - s prezentací na webu, pořádáno vcelku dost... Případně si založ ´fotoblog´ (s jeho propagací třeba právě na soutěžích)...
Podle mne totiž je už galerií na různých ´úložištích´ takové množství, že tam ani nikdo nekouká...
![]()
Aha - teď jsem si přečetl upřesnění otázky - v tom neporadím. Ale - poskládat album - aspoň podle mých zkušeností, je časově až nepodstatně nenáročné - vůči výběru a úpravám fotek do něj... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.