Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

30 Gb přenesených dat

Od: michalbc® odpovědí: 6 změna:

Vážení poradci.

Před časem jsem zde vznesl dotaz ohledně změny poskytovatele internetu.Jelikož jsou možnosti vzhledem k oblasti bydliště omezené, zvažuji nabídku od vodafone a jejich rychlý internet 8 Mb.Omezení je však 30 Gb na měsíc.

Můžete mi prosím alespoň trochu nastínit kolik si mám představit 30 Gb přenesených dat?

Jsme na to doma 3 účastníci.Internet je používán od běžných prohlížení web, youTube,Streem až po stahování hudby.Online hry neprovozuji...Mobilní tel. nejsou připojeny.

Dosud jsem měl ADSL bohužel 2Mb rychlost a v posledním půl roce se po 10 letech stability stal velmi nesbilní internet s výpadky po celém dni.

Díky!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

1x

Vše je individuální... záleží jak dlouho by jste se dívali na YT, a stream, to jsou služby které budou žrát nejvíc, ideální by bylo si od začátku měsíce nainstalovat program na měření dat a na konci měsíce uvidíte zda vám to bude/nebude stačit... ač se těch 30GB zdá jako relativně dostatečné, nemusí tomu tak být, něco si vezmou i služby na pozadí/aktualizace apod.

Osobně nemám nějaký extra provoz na internet ale 30GB by mi pro běžné používání nestačilo

lindaf*
hodnocení

1x

Dobrý večer, mám to samé od T-mobile, youtube u mě běží skoro furt a stačí to :) takže pokud nejste nějaký zarytý stahovatel 100 dílu seriálu najednou stačit by to mohlo :)

mot
hodnocení

0x
Na bezne pouzivani to stacit bude...a pokud chcete neco stahovat muzete v noci, kdy je to neomezene

kangaroo*
hodnocení

0x

30GB!

Stačí si denně na Youtube pustit pár HD videí a máte denní limit pryč a to ještě vynásobte počtem členů rodiny. Mobilní Internet sdílenej pro více uživatelů je pořád jen nouzovka v ČR. Mám wifi připojení stabilně 60/30Mbit a ping cca 25ms a cena 199,-Kč a na O2 ADSL už si ani nepamatuji. V okolí bude určitě někdo, kdo má dobrého poskytovatele a tak se ptejte a ověřujte.

joudic*
hodnocení

0x

zalezi kde jste, wifi 5ghz je vsude, ve stredoceskem kraji je eurosignal.cz

hodnocení

Díky za rady.

Bohužel kromě ADSL není jiná možnost než Mob.operátoři...

Vysílač pro všechny 3 mám na dohled i když pod svícnem je největší tma, tak uvidím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]