Nejste přihlášen/a.
Vážení poradci.
Před časem jsem zde vznesl dotaz ohledně změny poskytovatele internetu.Jelikož jsou možnosti vzhledem k oblasti bydliště omezené, zvažuji nabídku od vodafone a jejich rychlý internet 8 Mb.Omezení je však 30 Gb na měsíc.
Můžete mi prosím alespoň trochu nastínit kolik si mám představit 30 Gb přenesených dat?
Jsme na to doma 3 účastníci.Internet je používán od běžných prohlížení web, youTube,Streem až po stahování hudby.Online hry neprovozuji...Mobilní tel. nejsou připojeny.
Dosud jsem měl ADSL bohužel 2Mb rychlost a v posledním půl roce se po 10 letech stability stal velmi nesbilní internet s výpadky po celém dni.
Díky!
Vše je individuální... záleží jak dlouho by jste se dívali na YT, a stream, to jsou služby které budou žrát nejvíc, ideální by bylo si od začátku měsíce nainstalovat program na měření dat a na konci měsíce uvidíte zda vám to bude/nebude stačit... ač se těch 30GB zdá jako relativně dostatečné, nemusí tomu tak být, něco si vezmou i služby na pozadí/aktualizace apod.
Osobně nemám nějaký extra provoz na internet ale 30GB by mi pro běžné používání nestačilo
30GB!
Stačí si denně na Youtube pustit pár HD videí a máte denní limit pryč a to ještě vynásobte počtem členů rodiny. Mobilní Internet sdílenej pro více uživatelů je pořád jen nouzovka v ČR. Mám wifi připojení stabilně 60/30Mbit a ping cca 25ms a cena 199,-Kč a na O2 ADSL už si ani nepamatuji. V okolí bude určitě někdo, kdo má dobrého poskytovatele a tak se ptejte a ověřujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.