Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Probliknutí obrazovky

Od: rock12 odpovědí: 3 změna:
Mám problém.Po zapnutí PC mi každou chvíli problikne černě obrazovka a napíše to Ovladač zobrazeni NVidia Windows Kernel Mode driver version 350.12 přestal odpovídat a byl úspěšně obnoven. Nevíte co stim? PC mám rok starý.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste novejsi ovladac na Vasi grafickou kartu (NVidia)

doplněno 12.05.15 16:16:

Muzete zusit i starsi verzi. Vite pri jake teplote karty se to stava? Mozna se prehriva. Zkuste ji vyfoukat a sledovat, jestli se to neprehriva. Nevim, jestli jde o PC nebo notebook. U PC muzete otevrit skrin. Laptop chladit podlozkou, nebo zvolit nejaky vhodny povrch.

rock12
hodnocení

Zkusil jsem, ale nefunguje :(
rock12
hodnocení

Jde o PC, určitě se nepřehřívá, teplota je 30° a zkusil jsem nainstalovat i starší verzi ovladače. Nepomáhá, PC se dokonce sám občas restartuje po probliknutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]