Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Stáhl jsem si program odtud uloz.to/... . Je free. Jde o zálohování dat. Nic jsem předtím nepoužíval. Jen jsem to kopíroval. Teď je to neúnosné. Je to časově náročné. Mám tam moc dat. Za ta léta se nahromadila. Umí SyncBackFree poznat, která data přibyla a dát je na HDD? Myslím to takto. V kompu mám na interním harddisku zálohu dat a tam něco přidám. Za nějaký čas se zasune do USB externí harddisk a co bylo přidáno interní HDD se automaticky zkopíruje na exterňák. Jde to? Jde o přírůstek. Nechci kopírovat vše, jen co přibylo. Dělal bych to ručně, kdyby si můj mozek vše pamatoval. To je u každého člověka nemožné. Pokud jsou ty zálohy malé, tak to jde. Pokud už jsou velké, tak se v nich člověk ztratí.Pokud to daný soft umí, tak mi dejte návod. Koukal jsemm do nápovědy a je to anglicky.
Používám verzi 7.0.5.0.,je kompletně v češtině a po nastavení a vytvoření profilu se spouští jedním klikem. V nastavení si můžete určit způsob zálohování. Free verze akorát nemá zálohování v reálném čase (na pozadí), tedy se musí spouštět ručně.
Zdravím,
kde mám stáhnout tu Vaši verzi? Na netu jsem zatím na tuto verzi nenarazil. Je tam ještě starši verze 6. Děkuji.
Tak to mě nenapadlo, že potřebujete nápovědu. My, češi, zásadně návody nečteme. Můžete si text zkopírovat do překladače.. imtranslator.net/...
Zdravím,
proč ta nápověda není česky? Anglicky moc neumím. Jinak Vám děkuji.Aplikaci ovládám, ale nevím vše.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.