Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sync Back Free

Od: pejo® odpovědí: 11 změna:

Mám dotaz. Stáhl jsem si program odtud uloz.to/... . Je free. Jde o zálohování dat. Nic jsem předtím nepoužíval. Jen jsem to kopíroval. Teď je to neúnosné. Je to časově náročné. Mám tam moc dat. Za ta léta se nahromadila. Umí SyncBackFree poznat, která data přibyla a dát je na HDD? Myslím to takto. V kompu mám na interním harddisku zálohu dat a tam něco přidám. Za nějaký čas se zasune do USB externí harddisk a co bylo přidáno interní HDD se automaticky zkopíruje na exterňák. Jde to? Jde o přírůstek. Nechci kopírovat vše, jen co přibylo. Dělal bych to ručně, kdyby si můj mozek vše pamatoval. To je u každého člověka nemožné. Pokud jsou ty zálohy malé, tak to jde. Pokud už jsou velké, tak se v nich člověk ztratí.Pokud to daný soft umí, tak mi dejte návod. Koukal jsemm do nápovědy a je to anglicky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

0x

Používám verzi 7.0.5.0.,je kompletně v češtině a po nastavení a vytvoření profilu se spouští jedním klikem. V nastavení si můžete určit způsob zálohování. Free verze akorát nemá zálohování v reálném čase (na pozadí), tedy se musí spouštět ručně.

hodnocení

Zdravím,

děkuji Vám za vysvětlení.

hodnocení

Zdravím,

kde mám stáhnout tu Vaši verzi? Na netu jsem zatím na tuto verzi nenarazil. Je tam ještě starši verze 6. Děkuji.

luha*
hodnocení

0x

Pokud jste to ještě nevyřešil, tak tady je nová verze 7.3.1.12. 2brightsparks.com/...

hodnocení

Zdravím,

novou verzi 7.3.1.12 mám. Verzi 7.0.5.0. jsem našel. V té nové i 7.0.5.0. je napověda anglicky. Screen přikládám. Co mám dělat?

Sync Back Free

luha*
hodnocení

0x

Nainstalujte si tu novou verzi a v předvolbách nastavte jazyk.

Sync Back Free #2
hodnocení

Zdravím,

je to dávno nainstalované a jazyk mám zvolený český. Nápověda je furt anglicky.

Sync Back Free #3

luha*
hodnocení

0x

Tak to mě nenapadlo, že potřebujete nápovědu. My, češi, zásadně návody nečteme. Můžete si text zkopírovat do překladače.. imtranslator.net/...

hodnocení

Zdravím,

proč ta nápověda není česky? Anglicky moc neumím. Jinak Vám děkuji.Aplikaci ovládám, ale nevím vše.

Protože nápověda bývá obsáhlá a málokdo to chce překládat. Většinou si český člověk nějak poradí stylem pokus, omyl.

hodnocení

Novější verze v XP vyžadují Service Pack 3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]