Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome-otravné reklamy

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

Teď jsem spustil PC a na stránkách SEZNAM,IDnes ,Reflex se mi po stranách a i ve spodní části obrazovky objevují reklamy,poradíte jak je zablokovat? na Portále SVJ.cz kliknu na diskuzi a objeví se levné elektro,hry ,apod. původní text je pryč

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hafnet.cz/...

doplněno 11.05.15 10:59:

tak to může být adware nebo vir... - zkuste projet tímto:

CCLeaner

ADWcleaner

antivirem eset on-line

vše lze stáhnout v CZ verzi a je zdarma.

hodnocení

Děkuji,ale Poradte.cz hned reagovala textem,abych si adblock na jejich stránkách vypnul. Nemám problém s reklamou,která je po bocích stránek i když google mi nabízí koupi věci,kterou už mám měsíc doma,ale vadí mi, když zmizí text a reklama je přes celou stránku. Nevím, co se mi povedlo udělat, do včerejška to bylo bez problémů. Takže adblock mám nainstalovaný a uvidíme.

hodnocení

Děkuji, jdu na to,snad se to zlepší. Hezký den

Ono bych vám to asi neměl říkat, ale stačí na ten červený obrázek kliknout pravým tlačítkem a zablokovat ho také *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]