Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje Nero - Aborted by user

Od: andrea* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

nainstalovali jsme vypalovačku LG. Její ikona je v Tento počítač, takže vycházím z toho, že je nainstalovaná dobře.

Problém je, že potřebuji vypalovací program pro Windows 98, nejlépe Nero (s tím jsem už vypalovala na XPéčkách). Nainstalovala jsem Demo verzi nero 6614, ale hlásí mi to chybu "Aborted by user" v závěru vypalování. Poradí mi někdo, jaký vypalovací program mám stáhnou (nejraději bych Nera).

Díky za rady. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych ještě staršího nera, pokudbude umět tvou vypalovačku tedy, jinak pro Win98 jich je dost: stahuj.centrum.cz/...

andrea*
hodnocení

Díky za radu. zkusila jsem Nero 5, ale licenční klíč, který jsem použila u Nera 6, tak verze 5 ho nebere. Zkusím tedy jiný program, cos mi radil a dám vědět, jak to dopadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]