Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze do Poraďte.cz vložit foto

Od: jofa* odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu z jakého důvodu nejdou vkládat fotografie. Rozměry jsou v normě i foto v JPG. Dříve bez problémů. Píše mi to:

Request Entity Too Large

The requested resource
/odpoved.php
does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, ještě před hodinou to fungovalo normálně, tak bude problém asi u Vás.

Zkuste si ověřit, zda je obrázek skutečně JPG, vyčistit prohlížeč (mezipaměť a cookies) nebo zkuste i jiný prohlížeč. Zdravím!

doplněno 10.05.15 10:27:

Ještě zkuste vypnout doplňky v prohlížeči.

doplněno 10.05.15 17:08:

pas - mezipaměť a cookies odstraníte (vyčistíte) v nastavení svého prohlížeče.

pas®

A jak vyčistím mezipamět cookies? Díky

hodnocení

2x
Zkoušel jste i jiný prohlížeč? Nějaký archaický může dělat problémy na které už není myšleno. Je důležité používat něco současného. Zkuste Firefox nebo Chrome.
jofa*
hodnocení

Tak dík všem, na firefoxu to již chodí.

ohneta*
hodnocení

0x

Tak to zkusíme... a funguje

Nelze do Poraďte.cz vložit foto

hodnocení

0x
A co datová velikost? Fotografie může mít příliš velké rozlišení. Zkuste fotografii překonvertovat a vložit znovu.
jofa*
hodnocení

Děkuji za tipy k odstranění hlášky o chybě ale nic nepomáhá. Foto 1MB i poloviční nejde, všechno znovu a znovu "předělávané" a nic nezabírá. Jinak kamkoliv do světa jdou odeslat. Tak nevím. V pc jsem nic nepředělával nic neinstaloval a pod. U admina jse se ptal a není žádná chyba.

doplněno 10.05.15 10:27:

Nelze vložit již asi 14 dnů zpět. Čekal jsem, že se to nějak srovná a nic.

pilivoj*
hodnocení

0x

Vždyt vám to píše že je obrázek moc velký (megabajty) tak dělat příště menší.

jofa*
hodnocení

Děkuji za radu ale obrázek, který jsem chtěl vložit, měl 1.2MB a ani poloviční nešel vložit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]